Sarka Kata: "Életem egyik legnehezebb időszakát élem"

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság válás család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban felröppent a hír, miszerint Sarka Kata és Hajdú Péter házassága válságban van, és bár a pár próbálja megmenteni a kapcsolatukat, egyelőre még nem állt helyre a béke

Sarka Kata és Hajdú Péter tökéletesnek és harmonikusnak hitt házassága, úgy tűnik, a végéhez közeledik. A pár próbálta titkolni problémáikat, de ahogy az lenni szokott, a találgatások elkezdődtek. Mindenkinek feltűnt, hogy az idilli posztok és romantikus fotók helyett Kata és Péter is csak a gyerekekkel készült fotókat teszi közzé, közös képeken szinte egyáltalán nem látni őket mostanában.

Sarka Kata, Hajdú Péter Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Egy ideig igyekeztek elhatárolódni a sajtóban megjelent találgatásoktól, ma viszont mindketten megszólaltak. Péter és Kata is saját Facebook-oldalán jelentette be az igazságot, türelemre és megértésre kérve a sajtó munkatársait.

Nem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--Vége Kanye West és Kim Kardashian házasságánakhttp://www.life.hu/csalad/20160713-vege-kanye-west-es-kim-kardashian-hazassaganak.htmlEgyre több minden utal rá, hogy nem csak pletyka volt Kim Kardashian és Kanye West házasságának válsága. Család--Gyermekeivel nyaral Ricky Martin és ultraszexihttp://www.life.hu/csalad/20160712-gyermekeivel-nyaral-ricky-martin-es-ultra-szexi.htmlRicky Martin is élvezi a júliusi forróságot. Gyermekeivel vízparton tölti a nyarat, szexi felsőtestét is megmutatta. CsaládOrigoMegható! Íme a 16 éves fiú, akit a tévén keresztül fogadtak örökbehttp://www.life.hu/csalad/20160707-egy-16-eves-fiu-akit-16-evesen-televizion-keresztul-fogadtak-orokbe.htmlÉvekig járt családról-családra az állami gondozott amerikai fiú, még egy helyi tévé is felkapta a történetét. A stúdióban aztán életre szóló meglepetés érte.CsaládOrigoSchwarzenegger házasságon kívül született fia szakasztott az apjahttp://www.life.hu/csalad/20160711-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-fia-szakasztott-az-apja.htmlArnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia lehetne a legújabb Terminátor, hiszen megszólalásig hasonlít világhírű apjára. Leszámítva a hosszú loknijait. CsaládOrigoJohnny Depp visszavágott exfeleségének - nyilvános üzenetet küldötthttp://www.life.hu/csalad/20160706-johnny-depp-visszavagott-exfelesegenek-leszedette-tetovalasat.htmlÚjabb fejezettel bővült a Johnny Depp és Amber Heard válásáról szóló sztori. A színész már- már gyerekes bosszút állt volt feleségén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.