Justin Timberlake újra apa lesz?

Forrás: AFP/Christopher Polk -
ikrek kisbaba család Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes felesége, Jessica Biel nemrég tudta meg, hogy ikrekkel várandós. A sztárpár állítólag még titkolja, hogy mikorra várják a kicsiket. 

A színésznő még hetekkel ezelőtt, éppen a születésnapján tudta meg, hogy nem egy, de két gyereket hord a szíve alatt. A pár első gyermeke tavaly áprilisban született, és a különleges Silas Randall nevet kapta. Egy külföldi lapnak nyilatkozott a család egyik közeli barátja, aki szerint a két sztár egyelőre nem szeretné nagy dobra verni a terhességet, mivel egyikőjük sem számított a dologra - írja a Thehollywoodgossip.

Forrás: AFP/Christopher Polk

"Nagyon boldogok most. Jessica örül, hogy nem lesz sok év különbség a gyerekek között" - mondta a forrás. A pár eddig nem nyilatkozott az ügyben, de reméljük, hamarosan hivatalosan is bejelentik a jó hírt.

Végre! Jamie Oliver neje elárulta kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20160822-jamie-oliver-a-meztelen-szakacs-elmondta-kisfia-nevet.htmlMost már éppen itt volt az ideje, hogy megtudjuk, milyen nevet kapott Jamie Oliver 5. gyermeke. CsaládOrigoÁll a bál a brit királyi családban: A hírekből tudták meg, hogy eljegyezték a hercegnőthttp://www.life.hu/csalad/20160821-eugenia-hercegno-anyosa-a-hirekbol-ertesult-az-eljegyzesrol.htmlKellemetlen helyzetbe hozta magát Vilmos herceg unokatestvére, Eugénia és annak vőlegénye. CsaládOrigoDamu Roland megmutatta kislányát- ritkán látott fotó apáról és lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20160819-damu-roland-kislanyaval-szelfizik-mosolyog-a-celeb.htmlKöztudott, hogy sajnálatos módon megromlott a viszony Damu Roland és felesége között. Damu Edina a hírek szerint nem tudott felhagyni alkoholfüggőségével, többször kellett kórházba is szállítani. Közös kislányukat, Maját Edina testvére neveli egyelőre. Az apuka most feledve minden rosszat, egy igazán cuki fotót posztolt kettejükről Család--Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia 6 éves letthttp://www.life.hu/csalad/20160819-sarka-kata-es-hajdu-peter-kisfia-david-ma-6-eves.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kisfia, Dávid ma ünnepli 6. születésnapját. Édesanyja és édesapja is egy-egy cuki fotóval köszöntötte a kisfiút. Család--Sajátjaként nevelte fel az alvó anyja mellől elrabolt kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20160817-afrikaban-az-alvo-anyja-mellol-raboltak-el-egy-kisbabat-1997-ben-sajatjakent-nevelte-fel-az.htmlA dél-afrikai bíróság hétfőn 10 év börtönre ítélte a nőt, aki elrabolta, majd sajátjaként nevelte fel a gyermeket, aki csupán egy véletlen egybeesés során ismerkedett meg a biológiai családjával. Család--Meglepő fordulat! Johnny Depp hivatalosan is az elvált férfiak klubját erősítihttp://www.life.hu/csalad/20160817-johnny-depp-hivatalosan-is-az-elvalt-ferfiak-klubjat-erositi.htmlJohnny Depp és Amber Heard válása óriási botránnyal kezdődött, és menet közben rengeteg szaftos részlet is nyilvánosságra került. Mindenki arra számított, hogy a méltatlan válóper hosszú ideig elhúzódik majd, de nem így lett: a sztárpár a hírek szerint meglepő gyorsasággal elvált. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.