olimpiai bajnok kisbaba Cseh László úszó édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hírek szerint a magyar úszólegenda már javában készül a következő nagy versenyére, párjával már a családalapításon gondolkoznak. 

A világbajnok úszó egy horgászverseny közben mesélte el, hogy van, hogy felesége is elkíséri őt pecázni. Lehet, hogy nemsokára nem csak ketten mennek a tópartra, hiszen Laci elárulta, hogy már nagyon szeretne édesapa lenni. A sportoló nyolc év után, tavaly augusztusban feleségül kedvesét Diát, akivel tökéletes harmóniában élnek. A következő videóban megnézheted, hogyan nyilatkozik a családról a sportoló.

Ők a magyar olimpikonok kedvesei

Minden magyar olimpikon mögött is áll valaki, aki ugyanolyan vehemenciával drukkol a partvonal mellett, vagy otthon, a tévéképernyő előtt, mint Shane Tusup a medence szélén. Lássuk hát, kik hódították meg a magyar sportolók szívét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.