Minden sikeres férfi mögött áll egy nő - Ők a magyar olimpikonok kedvesei

Baji Balázs riói olimpia olimpikon Kenderesi Tamás Varga Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a riói olimpia szerelmeiről van szó, mindenkinek Hosszú Katinka álomházassága ugrik be. De persze a többi magyar olimpikon mögött is áll valaki, aki ugyanolyan vehemenciával drukkol a partvonal mellett, vagy otthon, a tévéképernyő előtt, mint Shane Tusup a medence szélén. Lássuk hát, kik hódították meg a magyar sportolók szívét! 

Baji Balázs

Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó legutóbb Instagram-oldalára tett fel egy képet a barátnőjéről. Szerelme, Szikszai Johanna korábban szintén válogatott futó volt.

❤ #eskuvo #wedding #nyuginemamienk

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által közzétett fénykép,

Decker Ádám,

a magyar válogatott vízilabdázója, aki bekerült a legdögösebb magyar olimpikonok sorába, mára büszke családapa. Párja, Decker Andrea 2015 júliusában hozta világra kislányukat, a gyönyörű Decker Lilient. Ez a fotó akkor készült, amikor leszállt a sportolók aranygépe, és a világbajnok magához ölelhette gyermekét:

Varga Dániel

olimpiai és világbajnok vízilabdázó kedvese, Varga-Dobár Éva (ifjúsági Európa-bajnok, olimpikon magyar úszónő, modell) 2009 eleje óta alkotnak egy párt. Úgy tudni, 2011 karácsonyának környékén az akkor 28 éves vízilabdázó eljegyezte Évát, 2012. szeptember 11-én pedig össze is házasodtak. Kisfiuk, Varga Milán Dániel 2014. április 17-én született meg:

Újra itthon! #rio2016 #vargadaniel #vizilabdavalogatott #vlv

VLV - vízilabda-válogatott (@vizilabdavalogatott) által közzétett fénykép,

Cseh László

olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó szintén házas ember. Nyolc éve volt már együtt kedvesével, Diával, amikor tavaly augusztusban feleségül vette őt. Laci akkor elárulta, hogyan ismerte meg a lányt. "Diát meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Az uszodában találkoztunk. Éremátadó volt, segített a magyar bajnokságon. Elkértem a telefonszámát, ez másként nem megy."

Forrás: Facebook/ Cseh László

Szilágyi Áron

kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó hamarosan oltár elé vezeti szerelmét, Szántó Beátát. "Beátát 2007 óta ismerem. Mivel korábban ő is vívott, tulajdonképpen a sportágunkon keresztül melegedtünk össze az évek folyamán" - nyilatkozta korábban Szilágyi Áron a Blikknek. "Már régóta egy társaságba jártunk, de igazából a londoni olimpia után találtunk egymásra. Azóta nagyon boldogok vagyunk. Amennyi időt csak tudunk, igyekszünk együtt tölteni. Ez nem mindig egyszerű, hiszen a kedvesem dolgozik, én pedig tanulok, és edzésekre megyek. Mi is szeretünk moziba, társaságba, szórakozni járni esténként" - mondta 2012-ben.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Imre Géza

világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó. Felesége nem más, mint Kökény Beatrix Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó.

Forrás: M4

Hosnyánszky Norbert

olimpiai és világbajnok vízilabdázó szerelme a 2008-as szépségkirálynő, Dammak Jázmin. Norbert és Jázmin kisfia, Zalán 2013-ban látta meg a napvilágot.

Fotó: MTI/Kovács Attila, MTI/EPA/Kevin German

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.