Andy Vajna és Timi hamarosan babát szeretnének

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
család Andy Vajna Vajna Tímea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nagyon is szeretne kisbabát, hiába szóltak arról a hírek, hogy távol áll tőle az anyaság. Már azt is tudja, hogy mikor jön a trónörökös.

Rengeteg elfoglaltsága van mostanában Vajna Timinek, de úgy érzi, mindent félre tudna tenni, ha megérkezne a gyermekük. Timi elárulta, az anyaság minden pillanatát át szeretné élni, de nem akar rágörcsölni. Úgy gondolja, jön, ha jönni kell! Férje, Andy Vajna azonban sokkal türelmetlenebb nála, felőle már holnap is megszülethetne a csöppség.

Forrás: Instagram/Vajna Tímea

"A saját babám kérdését pedig igyekszem a helyén kezelni. Nem sürgetem. Minden folyjon a maga természetes medrében.

Ha jönnie kell, jönni fog, de azt biztosan tudom, hogy mához két évre már a karomban lesz.

Nem akarok rágörcsölni, az sosem segít, és a barátaim is azt mondják, inkább engedjem el, éljem az életem, majd jönni fog" - mondta Timi, aki már korábban is egy két éves határidőt tűzött ki maga elé. Elárulta azt is, hogy a várandósság minden pillanatát át szeretné élni. "Minden vágyam az, hogy átélhessem a várandósság minden szakaszát, eszembe sem jutna a béranyaság.

Nem zavarnának a reggeli rosszullétek és az sem, hogy egy időre átalakul a testem.

"Tényleg minden pillanatát szeretném megélni ennek az érzésnek. Andy egyébként egy kicsit türelmetlenebb, ő nem bánná, ha már holnap jönne a baba" - mondta az üzletasszony a Lokálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.