Lajcsi fényűző gyűrűvel jegyezte le újra a feleségét, Bogit

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
drágakő Galambos Lajos eljegyzés feleség Galambos Boglárka gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örök szerelme jelképeként újra eljegyezte feleségét Galambos Lajos, hiszen az utóbbi év megpróbáltatásai miatt nem tudott elég figyelmet fordítani kedvesére. Legutóbbi évfordulójukon éppen előzetes letartóztatásban volt, ezért ezúttal alaposan kitett magáért, hogy emlékezetes és romantikus legyen az esemény.

Az egész család rengeteg megpróbáltatáson van túl, hiszen Lajcsi egy évvel ezelőtt előzetes letartóztatásban volt. Felesége, Boglárka minden erejét felemésztette, hogy összetartsa a családot, amiért a sztár élete végéig hálás lesz szerelmének.

Boglárka azóta is azon dolgozik, hogy megteremtse és fenntartsa a törékeny családi harmóniát. Lajcsi pedig egy gyönyörű gesztussal és egy fényűző ékszerrel köszönte meg feleségének, hogy ilyen erős, bár korábban úgy nyilatkozott, hogy igazáért a házasságát is feláldozná.

Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi felesége Forrás: Tények

"Tizennyolc évvel ezelőtt egy életre köteleztem el magam, és tettem esküt a feleségem mellett. A mai napig szerelmes vagyok belé, éppen úgy, sőt még jobban, mint az elején. Azért vettem feleségül ezt a nőt, mert hozzá hasonlóval soha nem találkoztam" - mondta a mulatószenész a Blikknek, aki felejthetetlenné tette házassági évfordulójukat, valamint egy nappal később felesége születésnapját is.

Újra eljegyezte Boglárkát egy olyan gyűrűvel, amit 3 drágakő díszít, mely a három gyermeküket szimbolizálja, tortával is készült és egyéb meglepetésekkel, amit viszont már nem árult el Lajcsi.

Lagzi Lajcsi Forrás:RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.