Bonyolódik Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügye

Brad Pitt válás család gyermekbántalmazás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Brad Pitt azon a bizonyos repülőúton nagyon összeveszett legnagyobb fiával, Maddoxszal, most azonban kiderült, a többi gyereke is tarthatott a színésztől. 

Az FBI egy ideje nyomoz Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügyében: pár hete ki is hallgatták Angelina Jolie-t és a gyerekeket. A TMZ azonban most arról számol be, hogy a hatóságok kiterjesztették a Brad Pitt elleni nyomozást, de még mindig csak anyagot gyűjtenek és vizsgálódnak. A kérdés az, pontosan mi történt azon a repülőúton, ahol Pitt és legnagyobb fia, Maddox nagyon összevesztek.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Bennfenntesek szerint nemcsak Maddox, de több gyerekek is tarthatott apjától, mert állítólag Bradnek bizony voltak heves kirohanásai. Ezért most az egész családot bevonták a vizsgálatba.

Angelina Jolie szeptemberben adta be a válási papírokat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Állítólag ez a bizonyos repülőút adta meg neki a végső lökést, de jó ideje pletykáltak már korábban is arról, hogy a Bragelina páros élete az esküvő után kezdett rossz irányba menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.