Angelina Jolie-t meglátogatta az FBI

Forrás: AFP/Stefan Rousseau -
Brad Pitt FBI válás család sztárok Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta lázban tartja a világot, hogyan alakul Brad Pitt és Angelina Jolie válása. A legfrissebb hírek szerint most az FBI látogatta meg a világhírű színésznőt. 

A napokban írtunk arról, hogy Brad Pitt másodjára is láthatta gyermekeit, Maddox fiával azonban még mindig nem találkozhatott a világsztár. Egy bennfenntes szerint ugyanis a 15 éves tini őrülten dühös az apjára, és szóba sem akar állni vele. Brad állítólag felügyelet mellett, 90 percig lehetett gyermekeivel, és nagyon élvezte az együttlétet.

Forrás: AFP/Stefan Rousseau

Az FBI pedig Angelinát látogatta meg: a TMZ arról számol be, hogy két ügynök három órán keresztül faggatta a sztárt és gyermekeit az ominózus, repülőgépen történt balhéról. A látogatás kapcsán az FBI szóvívője azt a közleményt adta ki, hogy alaposan kivizsgálják a repülőn történteket. A helyzet nagyon speciális, mert repülőgépen zajlottak az események. Most adatokat gyűjtenek, és később döntik el, szövetségi szinten is nyomoznak -e az ügyben.

Angelinát - akit a válási balhé óta először a héten kaptak lencsevégre - állítólag nem zavarja a vizsgálat, és tudja jól, hogy a jövőben neki és Bradnek közösen kell gondját viselniük a gyerekeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.