Sokáig szeretné szoptatni Liptai Claudia a kisfiát

Forrás: TV2 -
szoptatás Liptai Claudia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a vártnál néhány nappal előbb adott életet fiának, akit szinte egy egész ország várt már. A tévénézők végigkövethették, hogyan növekedett a műsorvezetőnő szíve alatt a gyermeke, hiszen Claudia egészen sokáig dolgozott. Végül császármetszéssel, október 28-án született meg Pataki Marcell Ádám.

Facebook-oldalán tette közzé Liptai Caludia, hogy megszületett a kisfia. Eszméletlenül sokan gratuláltak a kismamának, természetesen nem maradtak el a kevésbé kedves kommentek sem, de ezek biztosan nem vonnak le semmit a mama öröméből. Ugyan sok minden nem teljesülhetett abból, amit elterveztek, így például az apás szülés, de ettől még hihetetlenül örülnek az új családtagnak, akit már alig vártak.

Jóban rosszban Forrás: TV2

Liptai Caludia addig dolgozott, ameddig csak tudott, de egy ponton elbúcsúzott a nézőktől. Úgy érezte, itt van az ideje annak, hogy most már csak a születendő gyermekére koncentráljon, és nem is kellett sokat várni, hogy világra jöjjön a kisfiú. "A vajákos asszonyok azt mondták, hogy akkor fogok szülni, ha mindent leteszek.

Mostantól minden pillanatot meg kell élni, hiszen ez a legjobb dolog, ami történhetett velem"

- mondta Liptai Claudia korábban a hot! Magazinnak. Igaza is lett a műsorvezetőnek, hiszen nem sokkal visszavonulása után, október 28-án világra hozta Pataki Marcell Ádámot, akivel jóval több időt szeretne otthon lenni, mint kislányával. A szoptatás kérdése is kiemelten fontos volt a számára, valószínűleg Marcell esetében is megtesz majd mindent, hogy a lehető legtovább tudja így táplálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.