Nem lesz egyszerű Brad és Angelina válása: mindketten mást akarnak

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt válás család Angelina Jolie per gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két hónapja tudjuk, hogy válik Hollywood egykori álompárja, ám a procedúra nagyon hosszú ideig is elhúzódhat. Ennek pedig az a legfőbb oka, hogy mindkét sztár egészen másként képzeli el a gyermekelhelyezést. 

Brad Pitt döntött: nem hagyja magát. Míg Angelina Jolie magának akarja a gyerekeket, addig a napokban Brad arról adta be a papírokat, hogy ő megosztott felügyeleti jogokat szeretne feleségével 6 gyermekük felett. Szakértők szerint ez egy elég komplikált ügynek ígérkezik.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A népszerű válóperi ügyvéd, Christopher Melcher egyik felet sem képviseli, de nemrég a People magazin kérésére elmondta, mire is lehet számítani. Brad november 4-én ugyanis egy szándéknyilatkozatban, és nem egy hivatalos kérelemben kért közös felügyeleti jogot, ám ez nem azt jelenti, hogy hagyná, hogy Angelina kizárólagos felügyeleti jogot kaphasson.

Bennfenntesek szerint Angelina minden programját lemondta a következő hetekre, és otthon van a gyerekekkel. Játszanak, tanulnak, csakis velük foglalkozik, míg Brad, aki a válás óta nincs jó bőrben,csak nagyon ritkán talákozhat a kicsikkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.