Hujber Ferenc színész őszintén vallott az alkoholhoz fűződő viszonyáról

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Hujber Ferenc alkohol család Lakástakshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy vele készült interjúban meglepő őszinteséggel mesélt Hujber Ferenc az alkoholhoz fűződő viszonyáról. 
Hujber Ferenc Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Hujber Ferenc azonban nem gondolja, hogy az alkohol egyfajta menekülés lenne: szerinte ez pusztán csak használati dolog.

Az internet újgenerációs rémei: az anyákhttp://www.life.hu/csalad/20161115-anyatipusok-az-interneten.htmlÓ, igen. Az internet, kérem, fegyver, altató, extasy, heroin és antidepresszáns. Ki mire használja, kinek mire van szüksége épp. Egy anya, aki kiaknázza a benne rejlő egészséges lehetőségeket, csak nyerhet, de akit beszippant a virtuális társasági élet, az elveszik, és rémmé változik. CsaládThinkstockDavid Beckham lánya focista és balerina akar lennihttp://www.life.hu/csalad/20161122-rengeteg-idot-tolt-egyutt-david-beckham-es-kislanya.htmlAz édesapa igyekszik minél több helyre elkísérni kislányát, Harper Beckhamet. Család--Alföldi Róbert 28 éves koráig nem ismerte az édesapjáthttp://www.life.hu/csalad/20161122-alfoldi-robert-28-evesen-talalkozott-eloszor-edesapjuval.htmlAz édesanyja egyedül nevelte fel a színészt. Alföldi Róbert 28 éves volt, amikor életében először találkozott az édesapjával, aki szerint a művész nagyon férfiasan kezelte a helyzetet. Alföldi elárulta, nem akart válaszokat kapni, arra úgysincs mentség, hogy 28 évig miért nem érdekel valakit a saját gyereke. Család--Szinetár Dóra nem akar tipikus anyós lenni http://www.life.hu/csalad/20161118-szinetar-dora-boldog-hogy-fia-megtalalta-a-boldogsagot-gyermekerol-vallott-a-sztar.htmlA 39 éves Jászai Mari-díjas magyar színésznő nagyon kedveli a fia kedvesét, Bogit. Mint mondja, hamar megszerette a fiatal lányt, mivel nagyon jól bánik Marcival. CsaládOrigoNyílt levél egy túl tökéletes sógornőhözhttp://www.life.hu/csalad/20161114-nyilt-level-a-tul-tokeletes-sogornohoz.htmlMég a legjobb családokban is előfordul, hogy a rokonok nem nagyon jönnek ki egymással. Az alábbi levél írójának a sogórnőjével van problémája, mert - ahogyan ő mondja - a másik nő túlságosan is tökéletes. Vajon hosszú távon is éket vághat a féltékenység a kapcsolatukba? CsaládThinkstockLilu nem akar jobb anyának tűnni, mint amilyen http://www.life.hu/csalad/20161118-lilu-oszinten-beszel-az-anyasagrol-alkotott-gonodolatairol.htmlA műsorvezető semmiben sem akar jobbnak tűnni, mint amilyen valójában. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.