Curtis és Csilla végleg szakítottak: Édesanyja ápolja a rapper lelkét

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
édesanya család szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz követni Curtis és egykori kedvesének kapcsolatát, de szerencsére a rapper édesanyja mindig ott áll, hogy támogassa a fiát, amikor szükséges. 

Curtis és Csilla tavaly októberben, 1 év házasság után szakítottak, de néhány héttel később ismét egymás karjaiban kötöttek ki. Ezt követően néhány hétig nem hallottunk a szerelmesekről, legközelebb karácsony után kerültek újabb részletek napvilágra.

Curtis az édesanyja mellett vígasztalódik Forrás: Instagram/Curtis4ker

Az ünnepek után egy fél mondatból kiderült, hogy ismét zátonyra futott a kapcsolatuk. A rapper nemrég a közösségi oldalán posztolta a szakítást, és elárulta, hogy nehezen megy számára a párkeresés.

Természetesen édesanyja mellette áll, és igyekszik tartani a fiában a lelket. A szülői szeretet, és a mama főztje mindenre gyógyír, ezt valószínűleg a rapper is tudja.

"Lehet ezért nem találok én magamnak párt... anyukám elkényeztet mai napig. Este 11-kor is képes nekem fetasajtos csirkét csinálni" - vallotta be Curtis.

Bárki célponttá válhat: még a legnagyobb sztárokat is zaklatták az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20170117-sztarok-akiket-gyerekkent-zaklattak-a-tarsaik.htmlGazdagok, szépek és sikeresek, egy világ hever a lábaik előtt - nem is gondolnád róluk, hogy gyerekkorukban az iskolatársaik terrorizálták őket. Bizony, a legnagyobb világsztároknak is meg kellett küzdeni az iskolai zaklatással, sokuk ráadásul a gyerekkori sérelmekből merített erőt későbbi sikeres karrierjükhöz. CsaládAFPÖt tanács, hogy a gyerekednek egészséges önbizalma legyenhttp://www.life.hu/csalad/20170116-a-magabiztossag-tanulhato-mar-gyerekkortol.htmlEgy önbizalomhiányos, félénk kisgyerekből gyakran lesz gátlásokkal és félelmekkel teli felnőtt, bizonytalansága pedig könnyen állhat a későbbi sikerei útjában. Az egészséges önbizalom a kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része, éppen ezért érdemes már a gyerekkorban foglalkozni a kérdéssel. CsaládThinkstockHázasság: mennyország vagy purgatórium?http://www.life.hu/csalad/20170116-hazassag-pokol-vagy-mennyorszag.htmlAz anyakönyvvezető előtt egy életen át tartó köteléket fogadunk. Fontos kérdés azonban, hogy könnyű-e házasságban élni ma? Kompromisszumok sora, vagy épp az üdítő felszabadulást adja-e meg számunkra? Fenn lehet-e tartani a kezdeti elhatározásunkat, mely szerint jóban rosszban ott állunk majd egymás mellett? Létezik a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”? Család--Megszületett Katherine Heigl kisbabája http://www.life.hu/csalad/20170117-katherine-heigl-terhesseg-megszuletett-az-elso-kisbabaja.htmlMegszületett többszörös Golden Globe-ra jelölt és Emmy-díjas színésznő harmadik gyermeke. A piciről még nem tettek közzé fotókat. Család--Hajdú Péter megmentett egy családot: lakást bérel nekik, hogy együtt lehessenekhttp://www.life.hu/csalad/20170117-hajdu-peter-lakast-berel-egy-bajba-jutott-csaladnak.htmlMegesett Hajdú Péter szíve a kis Csinszkán, aki sokszor vendégeskedik az Esti Frizbiben. Kiderült, hogy átmeneti otthonba került testvérével. A műsorvezető úgy döntött, segít a családnak, hogy újra együtt lehessenek: albérletet fizet nekik. CsaládFotó: Mudra László - OrigoHarry herceg barátnője találkozott Katalin hercegnővel http://www.life.hu/csalad/20170116-harry-herceg-es-kedvese-meghan-markle-csaladi-ebeden-jart.htmlMost már biztos, hogy a fiatal herceg igenis komolyan gondolja a kapcsolatát szerelmével, Meghan Markle-lel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.