Ilyen nagyot nőtt Jessica Biel és Justin Timberlake kisfia - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice -
Silas Randall Timberlake Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lencsevégre kapták a híres színésznőt, Jessica Bielt és kisfiát Los Angelesben. Elképesztő, hogy a kis Silas milyen gyorsan cseperedik.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 2015 áprilisában született meg a sztárpár kisfia, Silas Randall Timberlake. Jessica a szülés után 4 hónappal már bomba alakját is megmutatta, amitől a követői nem jutottak szóhoz.

Tavaly ősszel egy lesifotós lencsevégre kapta az apa-fia párost, pedig a kisfiúról nagyon ritkán készül fotó. Néhány hónap után végre ismét láthatjuk a kis utódot, aki irtó cuki, és szemmel láthatóan imád anyukájával Los Angeles utcáin sétálgatni.

Így néz ki a közel kétéves Silas Randall Timberlake Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice

Silas lassan 2 éves lesz, és láthatóan olyan eleven, ahogy azt egy ekkora korú kisfiútól elvárhatjuk. A 34 éves sztáranyuka nem győzi terelgetni, hiszen nem mindig akar szót fogadni.

A kisfiú nem igazán szeretne szót fogadni az édesanyjának Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice

Bizonyos híresztelések szerint Justinnak jót tett a házasság és a gyermekvállalás, ugyanis a kis Silasnak köszönheti, hogy megtanult hűséges férfiként élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.