Katalin hercegnő Kate Middleton Katalin hercegné terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett... 

Többeknek szemet szúrt, hogy Vilmos herceg kedvese nem pezsgőspoharat, hanem egy narancslével megtöltött pohárkát szorongatott egész este egy rendezvényen.

Nemcsak a viselkedése volt árulkodó, hanem az öltözéke is.

Kate Middleton általában szereti hangsúlyozni csodásan vékony termetét, így az esetek többségében alakra simuló fazont választ. Ezúttal azonban egy csodaszép, csillogó törtfehért kreációt vett fel, ami a pocakján elállt, és egy kicsit elrejtette az alakját. Vajon ezekből az aprócska jelekből arra lehet következtetni, hogy a kis György herceg és Sarolta hercegnő után újabb royal baba születik hamarosan? Izgatottan várjuk az újabb híreket!

Vajon terhes a hercegné? Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Katalin hercegné miatt ment csődbe egy divattervező

Katalin hercegné egy gyönyörű kék ruhát viselt az eljegyzéskor, aminek tervezője ezek után majd megszakadt a munkában a rengeteg megrendeléstől. Nem tudta tartani a tempót, ezért keresett egy befektetőt: szerencsétlen választása miatt Katalin már nem akarta az ő ruháit viselni, így a megrendelések is megcsappantak. Daniella Helayel alapító pedig inkább otthagyta a márkát.

Konkoly Ági szépségkirálynő kisbabát tervezhttp://www.life.hu/csalad/20170228-konkoly-agi-kisbabat-tervez-kislanya-melle.htmlKonkoly Ági szépségkiálynő elárulta: újabb kisbabát terveznek labdarúgó férfjével. Család--Mel Gibson megmutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170228-mel-gibson-ujszulott-kisfia-video.htmlMel Gibson vége megmutatta újszülött kisfiát a nagy nyilvánosság előtt. Telefonjában lévő szmokingos fotót mutatott a trónörökösről az Oscar- gála vörösszőnyegén. Édes fotó! CsaládOrigoKirály Linda ma 34 éveshttp://www.life.hu/csalad/20170228-kiraly-linda-unnepel-szulinapja-van.htmlKirály Lindának duplán boldog ez a mai nap: ma van a szülinapja, és alig néhány nappal ezelőtt megszületett várva várt unokaöccse, Kai is. Család--Egynapos babafotót mutatott Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170224-egynapos-babfoton-a-kis-tronorokos.htmlMegszületett Dancs Annamari és Kiskero első kisfia, Ádám. Íme, a fotók az újszülöttről! CsaládOrigoÖrdög Nórára nem hat a hisztihttp://www.life.hu/csalad/20170224-ordog-nora-nem-enyhul-meg-a-hisztitol.htmlÖrdög Nóra kétgyerekes édesanyaként pontosan tudja, mi az a hiszti, ám nem enyhül meg a trükkös gyerekmegoldásoktól... Család--Liptai Claudia a szoptatásról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170210-liptai-claudia-magat-okolta.htmlLiptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél a mamalétről: érdekes és cuki információkat csepegtet családi életéből. Ezúttal a szoptatás volt a téma. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.