Baby Gabi ikrei félévesek lettek: Cuki fotó!

ikrek család Baby Gabi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi szerencsére időről időre újabb boldog pillanatokkal halmozza el a követőit. Az életük most egy fontos mérföldkőhöz érkezett. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Baby Gabi tavaly szeptemberben két gyönyörű kisfiúnak adott életet, és nem sokkal ezután arról is beszámolt, hogy milyen az élet kétgyermekes anyaként.

A mindennapjaik azóta sem változtak, vidám Mikulás-jelmezben várták a Télapót, és Gabi azt sem rejti véka alá, hogy náluk hogyan indul egy átlagos reggel. A mosolygós sztárcsalád most egy komoly mérföldkőhöz ért, ugyanis a fiúk, Bence és Botond betöltötték a 6 hónapos kort.

Gyorsan megy az idő, hisz jobban belegondolva még csak most születtek a csöppségek, de már igazi érdeklődő kismanókként mosolyognak a kamerába.

Az alkalom tiszteletére készült kép még egy napja sincs fent Gabi közösségi oldalán, máris több száz kedvelést zsebelt be, és a gratulációk sem maradnak el kommentek formájában. Nemcsak a babák, hanem az édesanyjuk is sugárzik a boldogságtól, nem kérdés, hogy ők egy igazi boldog család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.