Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
videó Erdélyi Mónika család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. 

Mónika vidám hangulatú videót készített egy családi utazásról. Kislányával ellátogattak a műsorvezető szüleihez, ahol finomakat ettek, jókat beszélgettek, de megnézhettük azt is, hogy milyen szép virágok rügyeznek a nagymama kertjében.

Erdélyi Mónika betekintést engedett a magánéletébe Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Emellett fantasztikus receptekkel is gazdagodhatnak a videó követői, és azt is megtudhatjuk, hogy a sztáranyuka mit szeret legjobban a mama főztjei közül. Nem csoda, hogy ez a pár nap ennyire jó hangulatban telt, hiszen a család szeretetteljes fogadtatása mellett Mónika egy új szerelemmel is gazdagabb.

A szerencsés választottról egyelőre nem sokat tudni, de a lényeget azonban nem titkolta el a Mónika-show sztárja:

nagyon boldogok együtt.

Újabb örömhírrel rukkolt elő Baby Gabi! Fotó!

Baby Gabi szerencsére időről időre újabb boldog pillanatokkal halmozza el a követőit. Az életük most egy fontos mérföldkőhöz érkezett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.