Som-Balogh Edina megmutatta a kislányát - Fotó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
fotó Som-Balogh Edina kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, aki a Lilien nevet kapta. Az apróságról nemrég egy fotót is megosztott a színésznő. apukája vállán alszik a csöppség.

Régóta szeretett volna második gyermeket Som-Balogh Edina, és nem is olyan rég valóra vált az álma. Kislánnyal bővült a boldog családjuk, Lilien egészségesen, természetes úton jött a világra, ugyan egy kicsit késett: a kelleténél picivel több időt töltött anyukája pocakjában. Persze ezt senki nem bánta, hiszen a lényeg, hogy már velük van a csöppség, akit nemrég meg is mutatott a színésznő Facebook-oldalán.

Megmutatta kislányát Som-Balogh Edina Fotó: Polyák Attila/Origo

Som-Balogh Edina egy hihetetlenül édes fotót tett közzé Lilienről, aki éppen apukája vállán pihen. A kép természetesen a rajongók tetszését is elnyerte, mindenki csak gratulálni tudott az édes kislányhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.