Ördög Nóra gyerekei aranyosan alszanak az ágyban - Fotó!

Forrás: Facebook/Ördög Nóra -
család alvás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy Ördög Nóra nem tudta teljesen kialudni magát, de a gyermekeinek biztos édesek voltak az álmai: így aludt összebújva a szülői ágyban Mici és Venci.

Biztos, hogy nem volt könnyű estéje Ördög Nórának, de ilyen egy anya élete. Gyermekei ugyanis nem mindig szeretnek a saját ágyukban szunyókálni, - ahogy ez a legtöbb kisgyermeknél előfordul - ezért éjszaka megindul a vándorlás, hogy aztán a szülői ágyban kössenek ki.

Ördög Nóra megmutatta, hogyan alszanak a gyermekei Forrás: Facebook/Ördög Nóra

Ördög Nórának nincs ilyenkor könnyű, pihentető éjszakája, de ahogy a kicsik összebújva alszanak, ahhoz nincs fogható. Az ember egy ilyen képet látva képes elfeledni, hogy egy álmatlan éjszaka utáni nehéz nap vár rá. Ördög Nórának és családjának nincs sok ideje már arra, hogy a saját ágyukban pihenjenek, ugyanis nemsokára elindulnak Ázsiába, ahol az Ázsia Expressz című show műsorvezetője lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.