Ördög Nóra családjával hamarosan elutazik Ázsiába

2017.04.20. 13:29

Nemsokára elhagyja az országot Ördög Nóra és családja, ráadásul nem is kevés időre. Nem kell azonban megijedni, csupán a TV2 legújabb műsora miatt veszik nyakukba a világot, vagyis Ázsiát.

Nagy kalandra készül Ördög Nóra a családjával együtt, ugyanis hamarosan elhagyják az országot, és hosszú ideig nem is térnek haza. Na, nem azért, mert a műsorvezető külföldön próbálna szerencsét, inkább csak a képességeit teszi próbára a TV2 új, utazós realityjében. Ázsiát veszik a nyakukba, és nemsokára indulnak is. 

Ördög Nóra hamarosan útnak indul családjávalForrás: Instagram/ordognora

"Nagyon, nagyon közel van ez az időpont. Nemsokára megkezdődnek a forgatások. Nekünk ez egy nagy családi kaland lesz, azt ugyan nem tudjuk, hogy mire vállalkoztunk"  – mesélte Ördög Nóra a Mokkában. Öt hétig lesz külföldön a családjával. Hosszú ideig keresték azt a műsorvezetőt, aki vállalja ezt a kihívásokkal teli feladatot, Ördög Nóra pedig úgy döntött, igent mond, de kizárólag a családjával együtt hajlandó utazni. A műsorvezető már alaposan körbejárta a témát, a gyerekorvos véleményét is kikérte. A családomnak és a gyerekeknek nem a legveszélyesebb helyeken kell mozogni.  A versenyzők kalandosabb vidékeken fognak járni, de nekünk is kell utazgatni, hiszen megyünk együtt a csapatokkal" – mesélte Nóri, aki elmondta, hogy az Ázsia Expresszben párosával fognak kalandozni a sztárok, ami egy komoly erőpróba is lesz majd a számukra. "Napi egy dollárnak megfelelő pénz lesz a zsebükben, ezzel kell különböző feladatokat megoldani" – mondta a sztármama, aki a műsorvezetője lesz a realitynek. 

Ördög NóraÁzsiaÁzsia Express