Fejős Éva cuki strandolós fotót posztolt

Forrás: fashiondays.hu -
Fejős Éva fotó kisbaba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar írónő nem mindennapi fotót mutatott a közösségi oldalán a követőinek. Elárulta, nagyon jól érezték magukat a kislányával. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Fejős Éva idén januárban világra hozta első gyermekét, Lindát. A sztáranyuka már a terhesség alatt is rengeteg információt közölt a rajongóival, ezért nem volt meglepő, hogy a szülés után néhány órával már fotó is felkerült a kicsiről a közösségi oldalra.

Fejős Éva vidám fotót posztolt a kislányával Forrás: fashiondays.hu

Éva korábban arról is beszámolt, hogy a baba érkezésével a félelem is beköltözött az életükbe. Nem minden egészen úgy alakult, ahogy eltervezték, és emiatt gyakran aggódott, hogy megfelelően tudják-e majd nevelni Lindát.

Mostanra viszont úgy tűnik, hogy anya és baba már kellően összeszoktak. Nemrég egy új fotót töltött fel a közösségi oldalára, ahogy boldogan strandolnak a kicsi Lindával. Jó kis program volt.

"Mai progink. A gyermek kedvelni fogja a strandolást, úgy nézem. Nagyon jó volt, jövő héten is megyünk" – kommentelte a híres édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.