Lajtai Kati a kisfiával pózol: Fotó!

fotó Lajtai Kati kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajtai Kati vidám, nyárias hangulatú fotót posztolt közösségi oldalára, amin a kisfiával szerepel. Különleges élményben volt részük. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, tavaly nyáron született meg Lajtai Kati kisfia, Máté. A híres énekesnő akkor mély, nagyon zúzós élménynek titulálta a szülést.

Az egykori Crystal együttes tagja azóta már rengeteg fotóval kápráztatta el a rajongóit a közösségi oldalán, ám a legutóbbi posztja minden eddiginél különlegesebb:

egy magazin címoldalán szerepel együtt a kis Mátéval.

Lajtai Kati kisfia Kinter Oszkár karján pihent az interjú alatt

Lajtai Kati kisfiának nem tetszett az interjú, de Kinter Oszkár kezében jobb belátásra tért a kicsi. Néha nem is kell más, csak egy mély, brummogó hang, és a kisfiú máris jobb kedvre derül: Videó!

Csodálatos fotót tett közzé Ördög Nóráról a férje http://www.life.hu/csalad/20170522-gyonyoru-fotot-posztolt-ordog-norarol-a-ferje.htmlNem mindennapi fotót posztolt Ördög Nóráról a férje. Ezek után nem csoda, hogy ennyire oda van a feleségéért. Család--20 évig erőszakolta saját lányát egy férfi http://www.life.hu/csalad/20170522-ket-evtizedig-eroszakolta-sajat-lanyat-egy-ferfi.htmlA fiatal nő 7 éves korától kezdve őrizte a titkot: az édesapja rendszeresen szexuális aktusokra kényszerítette őt, és alkoholt is adott neki. CsaládThinkstockEgyszerre esne teherbe Katalin hercegné és Pippahttp://www.life.hu/csalad/20170522-katalin-hercegne-es-pippa-egyszerre-esne-teherbe.htmlKatalin hercegnő testvére, Pippa Middleton hétvégén ment férjhez, és amint lehet megkezdené a családalapítást is. Nincs ezzel egyedül, hiszen Katalin is tervez még egy gyereket, és ha már így alakult, akkor egyszerre esnének teherbe. Család--Madeleine McCannt egy halászfalu barlangjaiban rejthették el http://www.life.hu/csalad/20170522-madeleine-mccannt-egy-halaszfalu-barlangjaban-rejthettek-el.html10 éve keresik a Portugáliában eltűnt kislányt, újabb és újabb elméletek születnek arról, vajon kik és hogyan rabolhatták el, és arról is, hogy most éppen hol lehet. A legújabb feltételezés szerint a nyaraló közelében lévő, tenger alatti barlangokban rejthették el a gyermeket. Család--Nádai Anikó édes babafotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170521-nadai-aniko-babafotot-posztolt.htmlRégóta nem láttunk már fényképet Nádai Anikó kisfiáról, a műsorvezető viszont most megörvendeztetett minket eggyel. Család--Az 5 legjobb családokról szóló sorozat, amelyet csak imádni lehethttp://www.life.hu/csalad/20170520-az-5-legjobb-csaladokrol-szolo-sorozat.htmlA legjobb női sorozatokról korábban már írtunk, most a családokról szólók kerülnek terítékre. Érdemes már az elején leszögezni, hogy nem feltétlenül azok kerültek fel a toplistánkra, amelyek kizárólag a vígjáték kategóriájába sorolandók. Természetesen pluszpont jár azokért a jelenetekért, melyeken valóban jóízűen lehet nevetni, és túlmutatnak az átlagos, számos helyen elsütött poénokon. Ne feledd el, hogy a legjobb öröm a káröröm, egy fiktív család kinevetése pedig kicsit sem kell, hogy zavarba ejtsen minket. Ám egy családról szóló sorozat annyi mindent rejthet magában – segíthet a gyereknevelésben, remek példákkal mutathatja be egy család működését, könnyeket csalhat a szemünkbe, vagy csak épp ráébreszthet minket arra, hogy mennyire remekül is működik a mi családi egységünk. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.