Megszületett Bárdosi Sándorék kislánya - Videó!

Forrás: TV2 -
Születés Bárdosi Sándor kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra jött Bárdosi Sándorék második gyermeke. Maja császármetszéssel született, négy nappal korábban a kiírt időpontnál. A baba és a mama is nagyon jól vannak.

Bárdosi Sándor és Bárdosi Ildikó második gyermeke megszületett, 4 nappal a kiírt időpont előtt. Maja egészségesen, császármetszéssel jött világra, a baba és mama is jól vannak, már haza is mehettek mind a ketten!

Megszületett Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó második gyermeke Forrás: TV2

Sankó és Maja is császármetszéssel született, de szerencsére én két és fél éve nagyon gyorsan regenerálódtam.

mondta a Ripostnak

Amikor egy csoda valóra válik – Egy nyílt örökbefogadás igaz történetehttp://www.life.hu/csalad/20170604-amikor-egy-csoda-valora-valik-egy-nyilt-orokbefogadas-igaz-tortenete.htmlAz örökbefogadás egy csodálatos dolog; gyermekek, akiknek valamilyen okból nem adatott meg, hogy vér szerinti szüleikkel nőhessenek fel, esélyt kapnak, hogy új, szerető családot találjanak. Ma Magyarországon az örökbe fogadó szülők 2/3-a 3 évnél fiatalabb gyermeket szeretne, elsősorban csecsemőt, újszülöttet. Erre a legnagyobb esélyt számukra a nyílt örökbefogadás jelenti. Egy ilyen igazán szívbemarkoló történetet mutatunk most be. Család--Két gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--Furcsa neveket kaphatnak a Clooney ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20170604-tequilarol-kaphatjak-a-nevuket-a-clooney-gyerekek.htmlLassan itt az idő, Amal Clooney bármelyik pillanatban világra hozhatja a híres ikreket. De vajon milyen neműek a babák, és hogy fogják hívni őket? Család--Hatalmasat nőtt Cristiano Ronaldo kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170604-cristiano-ronaldo-kisfia-nagyot-nott.htmlCristiano Ronaldo joggal nevezhető az élet császárának, hiszen legalább 40 ismert ágyasáról tudunk. Őket korábban itt gyűjtöttük csokorba. De amellett, hogy a focista hajtja a csajokat, büszke édesapa is, aki most megmutatta a világnak a kisfiát. CsaládOrigoCuki fotót posztolt Som-Balogh Edina a kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20170604-igy-cukiskodik-som-balogh-edina-es-a-kislanya.htmlEdina ismét elvarázsolt mindenkit önmaga és a kislánya szépségével: Fotó! CsaládOrigoSziámi ikrek a porondon! – Kiárusított születési rendellenességekhttp://www.life.hu/csalad/20170602-sziami-ikrek-a-porondon-kiarusitott-szuletesi-rendellenessegek.htmlVárandósan mind csak azt kívánjuk, hogy gyermekünk egészséges legyen. Ám vannak esetek, amikor a család, az ultrahangvizsgálat alatt, elkeserítő híreket kap. A sziámi ikrek között is nagy eltérések lehetnek - hogyan vannak összenőve, van-e közös szervük -, melyek nagyban befolyásolják, hogy szét lehet-e őket választani. Most bemutatunk pár esetet, amikor az ikrek „büszkén" vállalták másságukat, sőt, még ebből próbáltak megélni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.