Bárdosi Sándor Bárdosi Ildikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jön a második baba Bárdosi Sándoréknál. A sportoló felesége jelentette be az örömhírt, és azt is elárulta, reménykednek, ezúttal kislány érkezik majd hozzájuk. Természetesen, ha ismét fiú lesz, akkor is örülni fognak.

Hamarosan kétszeres apuka lesz Bárdosi Sándor. A sportoló azt már korábban elárulta, hogy szeretnének feleségével második gyermeket, de akkor még finoman csak annyit közölt, hogy folyamatban van... Párja már nem volt ilyen sejtelmes, tőle megtudhattuk, hogy már úton is van a második baba.

Bárdosi Sándor és felesége Ildi a második gyermeküket várják Forrás: TV2

A párnak egy közös fiúgyermeke van, aki tavaly januárban született. Nem meglepő, de ezúttal nagyon örülnének egy kislánynak, bár a születendő gyermek nemét egyelőre nem tudják. Bárdosi Sándor felesége természetesen hozzátette, ha kisfiú lesz, annak is nagyon fognak örülni. A büszke anyuka Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában beszélt a gyermekáldásról, azt is elárulta, hogy a baba valószínűleg jövő tavasz végén, vagy nyár elején látja majd meg a napvilágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.