Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi esemény érkezett el Gáspár Győzőék életében, sőt egyből kettő is: mindkét lányukra büszkék lehetnek a sztárszülők. 

Gáspár Győző lányai a szemünk láttára cseperedtek fel. Evelin nemrég töltötte be a 23. életévét, mostmár kész hölgy lett belőle. Győzi egy romantikus poszttal köszöntötte a lányát.

De nem ez az egyetlen dolog, ami miatt Bea és Győzi büszke lehet, hiszen mindeközben Virág is járja a maga útját, és idén elballagott az általános iskolából. A kislányból lett tinédzser életébe új időszak köszönt be, hiszen szeptemberben kezdi a középiskolát.

Gáspár Győző végre elárulta, miből él

Végre kiderült, hogy Győzike miből finanszírozza a fényűző életet, ami csak nagyon keveseknek adatik meg. A sztár bevallotta, hogy miből keresi a kenyerét. Mint kiderült, egyszerre több dologbóló is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.