Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, C. Ronaldo eljött a Konföderációs Kupáról, hogy láthassa újszülött csemetéit. Most pedig meg is mutatta őket a nagyvilágnak.

Mint ismeretes, június elején megszülettek Ronaldo ikrei, akiket béranya hozott világra. Lapinformációk szerint a gyermekek az Eva és a Meteo nevet kapták. A világsztár pedig fel is töltött egy képet róluk közösségi oldalára:

Cristiano Ronaldo, Eva és Mateo Forrás: Instagram/cristiano

Hamarosan azonban még tovább bővülhet a Real Madrid sztárjának családja. Nemrég olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Ronaldo szexi barátnője, Georgina is áldott állapotban van. Állítólag már 5 hónapja hordja a szíve alatt a legkisebb sztárcsemetét.

Egy magyar drogkereskedő naplója – 2. rész; Üzlet a javábólhttp://www.life.hu/csalad/20170626-egy-magyar-drogkereskedo-naploja-2-resz-uzlet-a-javabol.htmlHárom részben ismerheted meg, hogy hazánkban milyen is egy „középen" elhelyezkedő drogterjesztő élete - az illegális szerekkel való kapcsolatának kezdetétől, a komoly forgalmazáson át, egészen a kilépéséig. Az első részben a drogkereskedelembe való bekerülésről és az első rendőrségi ügyről írtunk. Most nézzük, hogyan is zajlott a dealerünk aktív időszaka. Család--Csobot Adél és Istenes Bence babát terveznekhttp://www.life.hu/csalad/20170630-ujabb-babat-terveznek-istenes-benceek.htmlCsobot Adél és Istenes Bence élik a fiatal szülők mindennapjait és fotóikon is látszik, mennyire boldogok. Bővül a család? Család--Liptai Claudia és Pataki Ádám az oltárnálhttp://www.life.hu/csalad/20170630-liptai-claudia-es-pataki-adam-templomi-fotoja.htmlLiptai Claudia, aki a minap egy olyan miniruhában szexizett, ami igencsak megosztotta közösségi oldalának követőit, legutóbb egy templomból jelentkezett be.Család--Baby Gabi ikrei már kilenc hónaposak - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170629-baby-gabi-ikrei-mar-kilenc-honaposak.htmlBaby Gabi kétgyermekes anyukaként ragyog a boldogságtól, és csúcsformában van a két mozgékony csöppség mellett. Bence és Boti már kilenc hónaposak és hihetetlenül édesek! Család--Illemtanóra - Udvariassági alapismeretek (nem csak gyermeket nevelőknek)http://www.life.hu/csalad/20170625-illemtanora-udvariassagi-alapismeretek-nem-csak-gyermeket-neveloknek.htmlAz udvariasság fél siker. Ez pedig az élet minden területén érvényes; az iskolában éppúgy, mint egy munkahelyen vagy párkapcsolatban. Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy előnnyel induljon az életben! Mutass példát az alapvető illemszabályok ismeretével. Összegyűjtöttük a 18 legfontosabbat. Család--Sharon Stone 59 évesen újabb gyereket adoptálnahttp://www.life.hu/csalad/20170629-sharon-stone-ujra-adoptalna.htmlSharon Stone három gyermeket fogadott örökbe, és az anyaság a legjobb dolog, ami történt vele: ezért tervez 59 évesen még egy gyermeket magához venni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.