Lánya előtt ütötték meg a magyar anyukát a pirosnál

Forrás: Thinkstock -
édesanya verés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset szenvedő alanya volt egy fiatal édesanya, aki kétéves kislányát vitte haza a bölcsődéből pénteken - írja a Bors. Budapesten, a Soroksári út egyik kereszteződésben a pirosnál egy nagydarab, agresszív férfi váratlanul kiszállt a kocsijából, majd erőteljesen arcon vágta Ildikót.

"Egy őrült autós megpróbált leszorítani minket. Többször rám húzta a kormányt, majdnem összementünk. Nem is értettem, mit akart, hiszen nem tudott volna bejönni elém. Dudáltam neki, és amikor mellém került, figyelmeztettem, hogy egy kisbaba is van a hátsó ülésen." - mesélte a nő a lapnak, aki arra nem számított, hogy a nagydarab férfi ezt fogja művelni vele a következő piros lámpánál.

Lánya előtt ütötték meg a magyar anyukát a pirosnál (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A középkorú férfi magáról megfeledkezett kiszállt, majd jókora erővel arcon vágta a kormány mögött ülő Ildikót és hozzátette: mit magyarázol, te hülye k...a?!

Ildikó azonnal hívta a rendőröket, de a férfi közölte, hogy úgysem találják meg, majd elhajtott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.