James Corden felesége a harmadik kisbabájukkall terhes

Forrás: 2015 Jay L. Clendenin/Jay L. Clendenin -
James Corden műsorvezető kisbaba gólyahír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi hírt osztott meg követőivel James Corden: hamarosan háromszoros édesapa lesz belőle. 

A 38 éves színész elárulta, hogy Juliával decemberre várják a kicsit, akiről egyelőre még semmi konkrétumot nem tudunk, hiszen még a terhesség korai szakaszában van. De az biztos, hogy a műsorvezető és a szerelme nagyon örülnek az érkezésének, és várják már, hogy megpillanthassák a csemetéjüket.

Nagyon várják, hogy újból szülők lehessenek Forrás: 2015 Jay L. Clendenin/Jay L. Clendenin

A 6 éves Max és a 2 éves Carey is felvillanyozódtak a hír hallatán, nagyon kíváncsiak arra, hogy vajon kisifú vagy kislány lesz-e a leendő testvérük.

"A legjobban azt szeretem az egészben, hogy amikor az ember az első csemetéjét várja, még azt hiszi, hogy kisbabája fog születni. Pedig valójában egy teljes jogú emberke érkezik a világra, aki saját gondolatokkal és érzelmekkel rendelkezik. Ez fantasztikus felismerés" - mondta a Late Late Show házigazdája.

Terhes lett a nőként született férfi: Fotó!

A 34 éves Trystan Reese nemátalakításon esett át, majd mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően esett teherbe. Kedvesével, Biff Chaplow-val már két örökbefogadott gyermek szülei, de nagyon szerettek volna egy saját csemetét is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.