Állítják: Hajdú Péter és Sarka Kata újra jóban vannak

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata egy évvel ezelőtt, nyáron ment tönkre, de a legfrissebb hírek szerint újra rendeződni látszik a viszonyuk.

Tavaly nyáron bombaként robbant a hír, miszerint Sarka Kata és Hajdú Péter tökéletesnek látszó házassága tönkrement. A felek egy darabig nem nyilatkoztak, de sokáig ők sem titkolhatták, hogy már nem alkotnak egy párt. Nem sokkal később kiderült, hogy Kata a gyerekekkel elhagyta már a családi fészket, így már biztossá vált, hogy a házaspár nem tudja helyrehozni a házasságát.

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata rendeződni látszik Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Bár a rajongók még sokáig reménykedtek abban, hogy békülés lesz a vége, nem így lett. Hajdú Péter azóta új szerelmet talált, és Katáról is azt pletykálták, hogy ő sincs már egyedül. Közben a volt házasok viszonya elmérgesedett, legalábbis a hírek szerint Kata csak e-mailben kommunikált férjével.

Elválniuk ugyanis nem sikerült, pedig kétszer is próbálkoztak. A Story Magazin információi szerint azonban változás állt be Kata és Hajdú Péter kapcsolatában, úgy tűnik, hogy a pár újra jóban van. Viszonyuk rendeződni látszik.

A mérgező, bántalmazó szülők jellemzőihttp://www.life.hu/csalad/20170712-mergezo-bantalmazo-szulok-jellemzoi.htmlA mérgező szülők hatása nem csupán gyermekkorban érződik, az ember egész életére billogot éget. Több eltérő típusa van, sőt ezek akár teljesen eltérő viselkedésformát produkálhatnak; ridegek, elhanyagolók, bántalmazók, manipulatívak, irányítóak... stb. Egy szülőt kívülről nézni és látni nehezebb, mint gondolnánk. Ezen a megerősített, idealizált üveglapon nagyon nehéz repedést okozni, de ha egyszer megtörtént, egyre könnyebb lesz a széttörés folyamata. CsaládThinkstockDávid Kornél, kosárlabdázó apa letthttp://www.life.hu/csalad/20170712-apa-lett-az-ismert-kosarlabdazo-david-kornel.htmlDávid Kornél a legsikeresebb magyar kosárlabdázó, akit az NBA igazolt játékosaként jegyzik. Mára már nem erre a legbüszkébb, hanem újszülött kisfiára.Család--Majka és Dundika hét éve vannak együtt - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170712-majka-es-dundika-het-eve-vannak-egyutt.htmlHét évvel ezelőtt kezdődött el Majka és Majoros Hajnalka története: romantikus fotóval ünnepelték meg az évfordulót.Család--Jay-Z és Beyoncé házassága nem őszinte http://www.life.hu/csalad/20170712-beyonce-es-jay-z-boldogsaga-nem-felhotlen.htmlJay-Z a napokban kendőzetlenül mesélt a magánéletéről. Ahhoz képest, hogy most születtek meg az ikreik, nem erre a vallomásra számítottunk. Család--Hosszú utazás, nyaralás előtt, ezekre figyelj! - Tippekhttp://www.life.hu/csalad/20170711-uutazas-nyaralas-elott-ezekre-figyelj-tippek.htmlAmikor pár hétre elutazol nyaralni, dolgozni szinte eszedbe sem jut, hogy mi mindenre kellene figyelned a távolból. Hisz itthon nem áll meg az élet, és míg Te egy másik város, ország vendégszeretetét élvezed, addig a megszokott életedben akár visszafordíthatatlan „károk" is keletkezhetnek. CsaládThinkstockA kisalföldi sebész gyermeke szeme láttára lőtte le feleségét, majd magával is végzetthttp://www.life.hu/csalad/20170712-a-sebesz-gyermekuk-elott-lotte-le-feleseget-majd-magaval-is-vegzett.htmlSenki nem tudja, mi történhetett a zárt ajtók mögött, ami ilyen tragédiához vezetett. A 64 éves ásványrárói orvos gyermekük szeme láttára lőtte hasba feleségét, majd magával is végzett. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.