Angelina Jolie ikrei Disneylandben ünnepelték születésnapjukat - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Japz, Gedu, Joga -
Knox Jolie-Pitt Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie Disneyland születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei betöltötték a 9. életévüket, ajándékul hatalmas mókát kaptak. Persze a testvéreik sem maradtak ki: Disneylandben ünnepeltek!

Nagyon megnőttek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei. Knox és Vivienne betöltötték a 9. életévüket. A színésznő ez alkalomból szeretett volna hatalmas örömet okozni a gyerekeknek, és úgy tűnik, sikerült. Az összes csemetéjét felkapta, és együtt utaztak Disneylandbe, hogy hatalmas mókával ünnepeljék meg az ikrek nagy napját.

Jól mulattak az ikrek a szülinapjukon Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Japz, Gedu, Joga

Még Angelina Jolie is kipróbált egy-két játékot, ő is nagyon jól szórakozott a családi napon, ahol természetesen Brad Pitt nem vett részt. A képeken legalábbis nem látni, de nagyon valószínű, hogy ő nem kapott meghívást a bulira, pedig két éve még együtt vitték őket korcsolyázni ezen napon!

Beyoncé megmutatta az újszülött ikreit - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170714-beyonce-megmutatta-az-ujszulott-ikreit.htmlBeyoncé ikrei egy hónapja látták meg a napvilágot, de a szupersztár eddig várt a nagy bejelentéssel. Végre azonban láthatjuk őket: íme, Sir Carter és Rumi! CsaládOrigoA szülés elhallgatott oldala, avagy dolgok, amikről nem beszél senkihttp://www.life.hu/csalad/20170713-a-szules-elhallgatott-oldala-szules-utani-dobbenet.htmlKezdjük ott, hogy a filmekkel ellentétben, a szülés nem abból áll, hogy elfolyik a magzatvíz, berohansz a kórházba, majd pár pillanattal később megszületik a kisbabád és egyből kisimult arccal öleled magadhoz az egyszemélyes szobádban, mindezt csupa kedves és odafigyelő orvos és nővérke óvó „ölelésében". Nem, a szülés önmagában véve egy trauma, egy krízispont. A legnagyobb sokk akkor éri az anyát, amikor rádöbben, hogy mennyi mindent hallgattak el előle, lehet, hogy nem véletlenül! CsaládOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogy alszik a kisfia: cuki - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170713-liptai-claudia-megmutatta-hogy-alszik-a-kisfia.htmlLiptai Caludia próbálja ellátni rajongóit új fotókkal, olykor viccessekkel, olykor szívmelengetőkkel. A legfrissebb képe az utóbbi kategóriába esik: eddigi legédesebb képét tette közzé kisfiáról! CsaládOrigoMarót Viki titokban vált el a férjétől http://www.life.hu/csalad/20170713-oszinten-meselt-a-valasarol-marot-viki.htmlSenki nem tudott róla, de Marót Viki és a férje kapcsolata sajnos zátonyra futott. Ám elhatározták, hogy a többi hírességgel ellentétben, ők felnőtt emberek módjára fogják kezelni a válságos helyzetüket. CsaládOrigoKirálylány módjára házasodott a haldokló kislány, Eileidh Patersonhttp://www.life.hu/csalad/20170713-kiralylany-modjara-hazasodott-a-haldoklo-kislany.htmlLegjobb barátjához "ment hozzá" Eileidh Paterson, ezzel valóra vált az utolsó kívánsága. Az ötéves kislány királylányokhoz méltó szertartást kapott, de legyőzte a gyilkos kór. Utolsó útjára is hercegnőként kísérték. Család--Szinetár Dóra várandóssága miatt nem utazhat http://www.life.hu/csalad/20170713-varandossaga-miatt-nem-utazhat-szinetar-dora.htmlA híres színésznő áldott állapotban van, de így viszont már nem mer külföldi utazásokat bevállalni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.