Pazar szülinapi bulit csapott gyerekeinek Angelina Jolie és Brad Pitt

Brad Pitt korcsolya jég Knox Jolie-Pitt gyerekek pálya Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatgyerekes hollywoodi sztárpár korcsolyázással lepte meg mind a 6 csemetéjét Knox és Vivienne születésnapja alkalmából.

Egész napos korcsolyázással ünnepelte a Jolie-Pitt család, hogy az A-listás sztárpár ikrei, Knox és Vivienne 7 évesek lettek.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A hatgyerekes família a Hello! magazin forrása szerint egy Los Angeles-i jégpályán töltötte a napot, és elmondása alapján mindannyian remekül érezték magukat.

Mindez nem sokkal azután történt, hogy Angelina Jolie-t a napokban felelőtlennek nevezték lánya, Zahara kisminkelt arca miatt - a cikkért kattints ide!

Hugh Jackmant eltiltották Angelina Jolie-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-hugh-jackman-szineszt-felesege-eltiltotta-angelina-jolietol.htmlA színész, aki mindig a legszebb nőkkel forgathat, Angelina Jolie-t soha nem kaphatja meg. De vajon miért?TV + Sztárok--Már a harmadik gyereket tervezi Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150714-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ujabb-gyereket-terveznek.htmlKét hónapja született meg a hercegi pár második gyermeke, Sarolta hercegnő, akinek édesapja, Vilmos máris kétes utalásokat tett egy lehetséges harmadik csemetével kapcsolatban is.Család--Britney Spears szívesen lenne Angelina Jolie és Brad Pitt bébiszitterehttp://www.life.hu/csalad/20150612-britney-spears-szivesen-vigyazna-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekeire.htmlA popénekesnő saját bevallása szerint jó buli lenne vigyázni a két világsztár 6 csemetéjére. De van B-terve is.Család--Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150709-hilaria-baldwin-szoptatas-utan-elaludt-gyerekeivel-az-agyban.htmlAlec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.Család--Sebhelyes arccal gálázott Brad Pitt – Vajon mi történt?http://www.life.hu/drlife/20150427-brad-pitt-sebhellyel-az-arcan-jelent-meg-egy-jotekonysagi-galan.htmlA jóképű sztár arcának bal felét egy sérülés csúfította el, így jelent meg egy hétvégi jótékonysági eseményen.Dr. Life--Kiderült, mi rémiszti meg az apaságban Ryan Reynoldsothttp://www.life.hu/csalad/20150707-ryan-reynolds-bevallotta-mi-remiszti-meg-az-apasagban.htmlVan, ami még az olyan elrettenthetetlen apukákat is képes sokkolni, mint Ryan Reynolds.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.