Szinetár Dóra óriási terhes pocakot villantott: Fotó!

fotó terhesség Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra már az utolsó trimeszterben jár, de úgy tűnik szerencsére jól viseli a terhességet, és élvezi a nyarat. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Szinetár Dóra harmadik gyermekével terhes. A hírt már márciusban bejelentette, bár szíve szerint várt még volna vele, de tudta, hogy úgy is kiderült volna. A 40 éves színésznő már a 7 hónapon is túl van, de a fotói alapján úgy tűnik, hogy kifejezetten jól érzi magát a bőrében.

A színésznő Szlovéniából posztolt fotót, és a képeket elnézve, ott is igazán meleg, nyárias az időjárás. A követők természetesen imádják a friss posztot, hiszen fél nap alatt többszáz kedvelést, és hozzászólásokat is kapott.

Érdekesség továbbá még az is, hogy Dóra három gyermeke között pont 10 év korkülönbség lesz.

Szinetár Dóra bevallotta: előző életében delfinidomár volt

Nemrég Szinetár Dóra volt Peller Mariann vendége a LifeTv csatornán futó Utazás a lelked körül című műsorban. A színésznő elárulta, hogy mindig is nagyon szerette a delfineket, de egyszer volt egy olyan víziója, melyet követően szinte biztos volt abban, hogy valamilyen módon ő is közülük való: olvass tovább itt...

A várandós Szabó Zsófi megmutatta terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20170720-szabo-zsofi-terhespocakja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi bejelentette, hogy babát vár. Ezzel egyidejüleg meg is mutatta, mekkora lett már a hasa.CsaládOrigoLányos fiúk, avagy szülőként a nemhez igazodás örvényébenhttp://www.life.hu/csalad/20170718-lanyos-fiuk-avagy-gyerekneveles-es-a-nemhez-igazodas.htmlSok szülő kap a szívéhez, amikor kisfia a testvére babáival kezd játszani, vagy épp kéri, hogy az ő hajába is tegyenek színes hajráfot. Ennek többféle oka lehet, és természetesen többféle reakciót is kiválhat a szülőből. Nem biztos, hogy a legjobb döntés, ha kategorikusan eltiltjuk az ilyen fajta viselkedéstől, ugyanakkor a túlzott bátorítás sem célravezető. Láss tisztán, értsd meg gyermekedet, mi segítünk - akkor is, ha fiús lányod van! Család--Szabó Zsófi kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20170720-szabo-zsofi-terhes.htmlSzabó Zsófi már korábban is nyilatkozott családalapítási és gyermekvállalási terveikről, most azonban megtörtént a csoda. Párjával, Kis Zsoltal első babájukat várják.CsaládOrigoEmberek, akik a vadonban vesztették életüket (18+)http://www.life.hu/csalad/20170717-emberek-akik-a-vadonban-vesztettek-eletuket-18.htmlA természet csodás túrákkal, kirándulásokkal kecsegtet, sokan úgy vélik, hogy ismerik, és bátran vágnak neki az ismeretlen, még kitaposásra váró útnak is. Ám, a vadon sokkal kegyetlenebb, mint hinnénk. A következő történetek épp ezt az oldalát szemléltetik; amikor az ember egyszerűen rádöbben, hogy mennyire illékony is a „hatalma". Család--Vicces fotók a várandós állapotról: Galériahttp://www.life.hu/csalad/20170719-vicces-kepeken-a-terhesseg.htmlAz áldott állapot nagyon sokrétű: egyszerre nehéz, fájdalmas, szép és örömteli. És egy másik nézőpont szerint még vicces is. CsaládOrigoCristiano Ronaldo végre elismerte, hogy a barátnője terheshttp://www.life.hu/csalad/20170719-cristiano-ronaldo-elismerte-hogy-a-baratnoje-terhes.htmlHetek óta azt találgatja a világ, hogy vajon Cristiano Ronaldo barátnője terhes-e. Végre a szupersztár maga árulta el, hogy mi iy az igazság. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.