L.L.Junior hazaköltözött

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
L.L.Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LL Junior és gyermekei anyja jó ideig külön utakon jártak, ám két kisfiukat közösen nevelték. A rapper csak szűkszavúan mesélt megváltozott életéről, kiderült, új szerelme van. A hírek azonban most arról szólnak, hogy a sztárapuka hazaköltözött...

A ragamoffin királya nem akarta a Bors megkeresésére sem megerősíteni a hírt, miszerint újra egy párt alkot Csillával, gyerekei anyjával. Az egyik szomszéd azonban elmesélte, hogy Junior egy teherautóval visszaköltözött belvárosi otthonukba.

L.L. Junior újra együtt van gyerekei anyjával Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Rendszeresen látjuk őket, nincs kétségünk afelől, hogy itt lakik"- mesélte az egyik lakó.

Vajon mi történhetett Junior és Körtvélyessi Zsolt lánya között, akivel Csillával való szakítása után esett szerelembe? Bár csak keveset tudtunk arról a románcról, az kiderült, hogy komolyan gondolták együtt, olyannyira, hogy mindenki elfogadta kettejük kapcsolatát.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős, tudni véli a szakítás okát:

"Junior laza zenészéletet él, annak minden velejárójával. Erre Kinga, ha lassan is, de ráébredt" -ecsetelte az ismerős.

A szerelem, úgy tűnik mégsem volt olyan erős, hiszen Junior újra egykori szerleménél Csillánál találta meg a boldogságot.

Eljegyezte új szerelmét L.L. Junior: Körtvélyessy Zsolt lányát veszi el

Hét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.