Fésűs Nelly lánya már kész hölgy: Fotó!

fotó kislány Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar színésznő nagyobbik lánya mára már 15 éves, és meg kell hagyni: egyre jobban hasonlít egy fiatal hölgyre, mint egy kislányra. 

A 45 éves híresség 2002-ben adott életet nagyobbik lányának Csengének, majd 2014-ben érkezett meg a kishúga, akit Elza Zorkának hívnak. A sztár idősebbik lánya azonban időközben már szinte felcseperedett, legalábbis a képeket nézve már kész hölggyé változott.

Szerinte ő nagylány! #nemisaz #azenyém #babalány

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

A nemrég kiposztolt közös fotójukon az is jól látszik, hogy anya és lánya nagyon hasonlít egymásra. Csenge a színésznő vonásaiból sokat örökölt, ami egyértelműen előnyös a számára.

Jó befejezem de ezt még muszáj volt #szeretem #jóegyütt #kettesben

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

Nelly követői is észrevették Csenge gyors növekedést, ám ők azt is megjegyezték, hogy az idő haladása egyáltalán nem hagy nyomot a híres édesanya megjelenésén.

Különleges fotót tett közzé közösségi oldalán a 45 éves művésznő: megmutatta fürdőruhás alakját, és az észbontóan lapos hasát. Senki nem mondaná meg, hogy két gyermek édesanyja: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.