Joanne Beckham David Beckham terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész család nagyon boldog, várják már a kisbaba érkezését. 

Joanne Beckham múlthét csütörtökön osztotta meg az örömhírt a követőivel: első kisbabájával terhes. Az egész család nagyon boldog, és izgalommal várják a kisbabát. Még csak a 4. hónapban van, így még a születés várat magára.

A rokonok szerint Joanne biztosan jó anya lesz, hiszen David gyerekeivel sok időt tölt, gyakorolt is velük, és nagyon jól ért a gyerekek nyelvén. A kismama és a leendő édesapa, Kris Donnelly lázasan készülődnek, hogy mire megérkezik a kicsi, már minden a helyére kerüljön - írta meg a DailyMail.

B A B Y . P E N D I N G ... can't wait to meet this little one ! Gets me so excited when I feel the kicks ... ! #baby#love

Joannebeckham (@joannebeckham) által megosztott bejegyzés,

A közösségi oldalán Joanne elárulta, hogy egyre gyakrabban érez apró mozgolódásokat, és ez az új tapasztalás mindig melegséggel tölti el a szívét. A követői is együtt örülnek velük, közel 5000 rajongó kedvelte a cuki kismamás fotót.

Terhes lett a nőként született férfi: Fotó!

A 34 éves Trystan Reese nemátalakításon esett át, majd mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően esett teherbe. Kedvesével, Biff Chaplow-val már két örökbefogadott gyermek szülei, de nagyon szerettek volna egy saját csemetét is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.