Terhes lett a nőként született férfi: Fotó!

Forrás: Longest Shortest Time/Twitter -
terhesség férfi nemváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áldott állapotban van egy amerikai férfi, aki eredetileg nőként született.

A 34 éves Trystan Reese nemátalakításon esett át, majd mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően esett teherbe. Kedvesével, Biff Chaplow-val már két örökbefogadott gyermek szülei, de nagyon szerettek volna egy saját csemetét is.

Íme a 34 éves férfi pocakja Forrás: Longest Shortest Time/Twitter

Az amerikai férfi mesterséges beültetésen esett át tavaly, ugyanis a nemváltás során épen hagyták a méhét, vagyis képes kihordani egészségesen egy kisbabát. Ám sajnos az első beültetés nem járt sikerrel, ugyanis

6 hetes korában elvetélt.

Az orvosok tanácsa ellenére, nem vártak egy évet a következő próbálkozással, hanem újból neki futottak néhány hónappal később. Egy darabig titkolták az eredményt, de mostmár mindenkinek szívesen a tudtára hozzák az örömhírt: a fogantatás sikerült, a magzat szépen fejlődik.

Így próbálja az utcán elrejteni a pocakját Forrás: Biff &/Facebook

Trystan bevallotta, hogy igyekszik takargatni a pocakját az utcán, mert az átlag emberek számára felfoghatatlan, hogy férfi létére terhes pocakot "visel" - írta meg a DailyMail.

Nem érzi jól magát terhesen a férfi

A 20 éves Hayden Cross nőként született, de ma már hivatalosan is a férfiak életét élheti. Ám a gyerekvállalás miatt még muszáj egy kicsit kibírnia női testben. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.