Kiderült mikorra tervezik a második kisbabát Judyék: Videó!

Judy terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője interjúban mesélt a terhességével kapcsolatos hírekről. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Judy és Balázs a Drágám, add az életed! című műsorban szerepelnek, ahol tévénézők százezrei előtt mutatják meg mire képesek együtt, ha versenyhelyzetről van szó.

A műsorban látottak alapján felmerült, hogy Judy pocakja mintha kerekebb volna. De nem lehettünk benne biztosak, hogy a látvány valóság-e, vagy cak optikai csalódás? A mindig nádszál vékony énekesnő nem gyakran hord bővebb szabású ruhákat, így ez is szembetűnő volt. De most, a FEM3 reggeli műsorában tisztába tették a kérdést.

Kiderült, hogy Judyék valóban szeretnének második kisbabát. A project a következő 5 éves tervben szerepel, ám az énekesnő állítja, pillanatnyilag nincs áldott állapotban. A sztáranyuka meg is mutatta az alakját, hogy mindenki lássa: nem gömbölyödik a hasa.

Judy elárulta, készen áll egy második babára

A Groovehouse énekesnője már korábban beszámolt arról, hogy az életét kétgyermekes anyaként képzeli el. Kedvesével, Balázzsal már egy ideje gondolkoznak egy újabb gyermek vállalásán, ám most úgy döntöttek, hogy átadják magukat a szerencsének. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.