Judy elárulta, készen áll egy második babára

Fotó: Kis Áron -
Judy kisbaba lánygyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő elárulta, hogy a sikeresen működő karrierje mellé még egy második gyermeket szívesen vállalna. Már csak a szerencsén múlik, hogy teljesül-e a vágyuk vagy sem. 

A Groovehouse énekesnője már korábban beszámolt arról, hogy az életét kétgyermekes anyaként képzeli el. Kedvesével, Balázzsal már egy ideje gondolkoznak egy újabb gyermek vállalásán, ám most úgy döntöttek, hogy átadják magukat a szerencsének.

"A sorsra bíztuk magunkat, nem teszünk az ellen semmit, hogy gyerekünk legyen, így ha jönnie kell, akkor jönn is fog" - mesélte a sztáranya.

Judy készen áll egy második kisbabára Fotó: Kis Áron

Kislánya, Maja már 5 éves, és saját bevallása szerint nagyon vágyik egy kistestvérre. Azt is elárulta, hogy kislányt szeretne, ahogy Balázs is inkább lánygyermekre vágyik.

"Balázs nagyon szeretné, ha megint kislányunk lenne, és Maja is lánytesónak örülne, akit már most Katának hív" - folytatta Judy.

Ugyan az édesanya élete nagyon zsúfolt lesz A Nagy Duett következő szériája miatt, ráadásul egy új Groovehouse lemez is készülőben van, de Judy úgy érzi, hogy mindezek ellenére most van itt az ideje a gyerekvállalásnak. Már nem fél attól, hogy egyszerre kell karriertépíteni és anyaként is helytállni - írta meg a Best Magazin

Nőként a startupok világában - Interjú Forgach Annávalhttp://www.life.hu/csalad/20170316-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-forgach-annaval.htmlMíg a magyarországi fiatalok Nyugatra vágynak a könnyebb boldogulás reményében, addig Anna az Egyesült Államokat hagyta hátra Budapest miatt. Az Amerikában született lány egyetemi évei alatt jött Magyarországra, és bár azóta tett néhány kisebb kitérőt, négy éve már Budapest az otthona. Sorozatunk korábbi szereplőihez hasonlóan Forgach Anna is egy startupnál találta meg a számítását. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter édesapja kibékülne a fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170317-hajdu-peter-edesapja-jozsef-kibekulne-a-fiaval.htmlHajdú Péter arról sokat nyilatkozott már, hogy amióta a szülei elváltak, mennyire szoros a kapcsolata édesanyjával. A tévés azonban édesapjával már 8 éve nem beszélt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoIstenes Bence cuki fotót posztolt a családjáról http://www.life.hu/csalad/20170316-istenes-benceek-aranyos-csaladi-fotot-posztoltak.htmlIstenes Bence hosszú idő után végre fellélegezhet, véget értek az igazán komoly megpróbáltatások, és ismét a családjával lehet. CsaládOrigoSzerető családba került torz külsejű háziállatokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-ot-meghato-eset-mikor-beteg-allatok-uj-csaladra-talaltak.htmlVilágszerte több millió gazdátlan kutya és macska tengeti életét a menhelyeken vagy az utcán. Ezeknek az állatoknak nincs könnyű dolguk, hiszen sok ember sajnos még ma is inkább tenyésztőtől vagy szaporítótól vásárol magának háziállatot, ahelyett, hogy örökbe fogadna. Ha pedig egy kóbor állat valamilyen testi deformitásban is szenved, betegsége csak tovább csökkenti esélyét egy szebb és boldogabb életre. Az alábbi cicákra és kutyákra mégis rámosolygott a szerencse, furcsa külsejük ellenére új szerető otthonra találtak. CsaládOrigoAmbrus Attila, a Viszkis rabló új életéről mesélt http://www.life.hu/csalad/20170316-a-viszkis-rablo-az-uj-eleterol-meselt.htmlAmbrus Attila, az egykori Viszkis rabló ma már féltve óvja a magánéletét, most mégis betekintést engedett a mindennapjaiba. CsaládOrigoMegszületett Som-Balogh Edina második gyermeke, Lilien - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170316-megszuletett-som-balogh-edina-kislanya.htmlTapasztalt anyukaként vágott bele második terhességébe Som-Balogh Edina, de ez merőben más volt, mint az első. A kicsi lány picit tovább is maradt anyukája pocakjában a kelleténél, de végre megszületett Lilien komplikációk nélkül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.