Szabó Zsófi magánklinikán fogja világra hozni a gyermekét

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
magánklinika terhesség műsorvezető Szabó Zsófi szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófiék már a célegyeneseben vannak: már az is kiderült, hogy a kisbaba egy magánklinikán fog megszületni.

Ahogy azt már megírtuk, bombaként robbant Szabó Zsófi terhességének híre, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy a műsorvezető egészségügyi állapota miatt a gyermekáldás még egy darabig várat magára. Éppen ezért mindenki nagyon meglepődött, mikor a szőke sztár a terhességről kezdett mesélni.

Azóta pedig rengeteg fotót láthattunk a sztár gömbölyödő pocakjáról, és arról is, ahogyan a kisbaba érkezésére készülnek Zsoltival. Most pedig az is kiderült, hogy milyen körülmények között fog megkérkezni a kis csemete.

Szabó Zsófi már ailg várja, hogy a karjaiban tarthassa a babáját Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

A hírek szerint Zsófiék egy magánklinikán fognak szülni, ahol egy jól felszerelet műtő is rendelkezésre áll, ha esetleg szükség lenne rá. Lehetőség van császármetszéssel és természetes úton történő szülésre is, és ami különlegesség, hogy ebben az intézményben mindkét esetben jelen lehetnek az apukák.

Ráadásul a rideg kórházi falak helyett barátságos, otthonos szobákban vajúdhatnak és lábadozhatnak az anyukák. A klinika weboldala szerint a legolcsóbb csomag 600.000 Ft. Ezért cserébe a mama és a papa 2 éjszakát tölthet a klinikán, és a baba mindvégig velük lehet. Emellett napi háromszori étkezés és speciális nővérszolgálat is igényelhető, nem beszélve a tévéről és az internetről sem.

Azt nem tudni, hogy Zsófiék pontosan milyen csomagot választottak, de egy közeli ismerősük elmondása szerint semmilyen különleges igényük nem volt. Csupán a biztonságra törekszenek - írta meg a Bors.

A Mount Everest életet követelt - A női hegymászó sosem ért le a táborba (18+)http://www.life.hu/csalad/20171121-mount-everest-noi-hegymaszo-halt-meg.htmlEgy nő a világ legmagasabb pontján. Ez volt Shriya Shah-Klorfine álma, melyért gyakorlatilag feláldozott mindent, a saját életét is. Ám az övé nem egy átlagos Everest-mászás története. Egyszerre hihetetlen és hátborzongató az az út, ami a tragédiáig vezetett. Család--Nem akar magyar nevet a gyerekének luxus Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20171121-nem-akar-magyar-nevet-a-gyerekenek-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA luxusszülés luxuskörülményeiben két másodperc alatt megegyezett luxus Vivien és Fecsó, ám volt, ami okozott közöttük egy kis konfliktust. CsaládOrigoMegszületett Czippán Anett második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20171121-megszuletett-czippan-anett-masodik-gyermeke-soma.htmlA FEM3 Café műsorvezetője november 20-án adott életet második kisfiának, Somának. Anett telefonon mesélt a szülés izgalmairól, és elárulta, hogy a kis jövevény igazi ˝vasgyúró˝, ugyanis 3950 grammal született.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTakáts Tamás volt kapcsolatáról vallott: betegesen féltékeny volt a feleségehttp://www.life.hu/csalad/20171121-takats-tamas-hazassagarol-vallott-betegesen-feltekeny-volt-a-felesege.htmlTakáts Tamás élete ma már nyugodtan zajlik, de nem volt ez mindig így. Volt felesége betegesen féltékeny volt, dühét pedig nemcsak szavakban fejezte ki. Előfordult, hogy ridiküllel ütötte a zenészt, aki megalázónak érezte a helyzetet, ugyanakkor tehetetlen volt, de soha nem ütött vissza. Család--Ők is épp annyira egyenlők, mint mi - Ma van a gyermekek jogainak világnapjahttp://www.life.hu/csalad/20171120-ok-es-epp-annyira-egyenlok-mint-mi-a-gyermekek-jogainak-vilagnapja-unicef.htmlNem csak ezen az egy napon kell emlékeztetnünk magunkat arra, hogy a gyermekeknek kötelességeik mellett, jogaik is vannak. A világban gyermekek milliói élnek megfosztva az otthon biztonságától, a tanulás lehetőségétől, vagy épp családon belüli erőszak áldozataként. Ennek megoldása pedig nem különböző társadalmakon múlik. Globális a probléma, és így, megoldása is csak világméretű összefogás révén következhet be. Család--Ilyen gyönyörű menyasszony volt Serena Williams: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171119-ilyen-volt-serena-williams-eskuvoje.htmlÖsszeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian. A ceremóniát New Orleansban tartották. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.