Robbie Williams gyerekek Ayda Field
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams nagyon büszke két gyermekére, azonban ritkán mutat róluk videót, vagy fotókat a közösségi oldalkon. Felesége azért kicsit többet posztol, ő készítette ezt a nagyon cuki, friss videót is!

Robbie Williams énekesnek és Ayda Field színésznek két gyermeke született. Kislányuk, "Teddy" Rose ötéves, míg öccse Charlton "Charlie" Valentine, októberben lett hároméves. Az énekes rettentően büszke gyermekeire, akikhez több dalt (Go Gentle, Charlie's song) is írt.

Robbie Williams koncert, Groupama Aréna, Budapest, 2017 Fotó: Polyák Attila - Origo

Koncertjein mindig elmondja, hogy bár sokszor félresiklott az élete, a legfontosabb számára az, hogy Teddy és Charlie boldogok legyenek, higgyenek magukban és ne másoknak akarjanak megfelelni. Ezért is írta a Love my Life című dalt, amit mindig a csemetéinek énekel a fellépésein. Hogy ez mennyire fontos számára, azt most egy videó is megerősíti, amin Williams két gyermekével ezt a dalt énekeli. Nézzétek csak!

I love my life ❤️

Robbie Williams (@robbiewilliams) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.