Második babájával terhes Miranda Kerr

Forrás: Getty Images/ Jun Sato -
modell terhesség Miranda Kerr család várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan örömhírről számolt be nemrég Miranda Kerr: második gyermekével terhes. 

Miranda Kerr és Evan Spiegel első közös gyermeküket várják. A szépség első gyermekének a híres színész, Orlando Bloom az édesapja, akivel 2013-ban váltak el. A szexi szupermodell azonban már nincs egyedül, hiszen idén májusban mondta ki a boldogító igent Spiegelnek, aki a Spanchat egyik tulajdonosa, dúsgazdag üzletember.

Újra édesanya lesz Miranda Kerr szupermodell Forrás: Getty Images/ Jun Sato

Miranda csodás menyasszonyi ruháját júliusban mutatta be a Vouge magazin, egy káprázatos Dior ruhában állt az oltár elé. Nemrég pedig Santa Monicában videózták le a modellt. A felvételen jól látszik, hogy Miranda már kerüli a feszülős ruhákat, hiszen a pocakja egyre nagyobb. A felvételt itt tudod megtekinteni.

Hadas Kriszta az abortuszt választotta: nem vállalta beteg gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20171204-hadas-kriszta-az-abortuszt-valasztotta-beteg-lett-volna-a-gyermeke.htmlBorzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo December 4-én jön világra Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171202--december-4-en-jon-vilagra-szabo-zsofi-kisfia-idozitett-szulessel.htmlHa a hír igaz, már a hétvégén befekszik a magánklinikára. CsaládOrigoElhunyt fiáról beszélt Fásy Ádámhttp://www.life.hu/csalad/20171202-elhunyt-fiarol-beszelt-fasy-adam-a-fem3ban.htmlFásy Ádámnak és Zsüliettnek nagyon fontos a család és az együtt töltött idő, sok programot szoktak csinálni közösen. Fásy Ádám elmondta, hogy már azóta szoros a kötelék közöttük, amióta lánya megszületett. CsaládMTIStohl András és Ancsika kapcsolatuk válságáról és új életükről nyilatkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20171201-stohl-andras-es-ancsika-kapcsolatukrol-nyilatkoztak.htmlStohl András egy éve hagyta ott családját, amivel magának és volt párjának is nagy fájdalmat okozott. A színész új szerelmet talált, de mára már Ancsika is nyitott egy másik kapcsolatra. Örülne, ha ő is megtalálná az igazit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoErdei Zsolt megmutatta kisfiát, Vilmoskát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171201-erdei-zsolt-megmutatta-kisfiat-vilmoskat.htmlErdei Zsolt kisfia, Vilmos koraszülöttként jött a világra, első heteit az intenzív osztályon töltötte. Ma már azonban erős és egészséges babaként várja a karácsonyt, a szüleinek ez a legnagyobb ajándék. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.