A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláért

édesanya meghalt Hajdúszoboszló hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit.

"Egyetlen jó dolog maradt az életemben: elmondhatatlanul jó érzéssel tölt el három egészséges gyermekem látványa. Ám a tudat, hogy a feleségem nem veheti kezébe a piciket, én pedig soha többé nem ölelhetem őt, felemészt" - mondja a Blikknek a gyászóló férj, aki a kórházban végig felesége mellett volt. Azt meséli, már a szülés előtti napokban sem volt jól Letti.

"Már a szülés sem volt zökkenőmentes, ám utána néhány órával a párom nem érezte jól magát. Hirtelen mindenki kapkodni kezdett: Letti tüdőembóliát kapott, összeomlott a keringése, elvesztettem. A feleségem jobb lába túlzott mértékben vizesedni kezdett a szülés előtti napokban, és köhögött is, annak ellenére, hogy nem volt beteges. Az egyetlen hibája az volt szegénynek, hogy túl magas volt a fájdalomküszöbe. Talán ha jobban látták volna rajta, hogy nincs jól, másképp alakul. Én most sírok ugyan, de aki ezt tette, az zokogni fog!" - mondta Tamás, aki nem nyugszik addig, ameddig meg nem találja a felelőst felesége haláláért.

A másfél kilós ikrek jól vannak, az intenzíven tartják őket, ameddig el nem érik a 2,5 kilós súlyt. Tamás azt mondja, próbálja magát tartani, mert tudja, hogy a felesége is ezt szeretné, de be kell látnia, hogy minden segítségre szükségük van.

Aki segítene a tragikus sorsú családon, az az alábbi számlaszámon megteheti:
OTP Bank, Tündérkör Alapítvány: 11738008-20899541
Közlemény: „ HÁRMASIKREKNEK!"
Újra megszólalt a hármasikrei szülésébe belehalt nő férje, Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20171217-ujra-megszolalt-a-harmasikrei-szulesebe-belehalt-no-ferje-tamas.htmlMint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Vasárnap az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget, időközben a klinika közleményt adott ki. Család--Érdekes karácsonyi hagyományok a világbólhttp://www.life.hu/csalad/20171215-karacsonyi-hagyomanyok-a-vilagbol.htmlNehéz elképzelni, hogy egy ilyen nagy ünnepet, mint a karácsony, milyen sokféleképpen lehet megünnepelni. Családonként is eltérhet például az ünnepi menü, az ajándékozási szokás, vagy épp a fa díszítése. Nem nehéz tehát elhinni, hogy a keresztény gyökerű Európától távol, helyenként más értelmezést nyer a karácsony. Család--Megszólalt a klinika: ezért halt meg a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20171217-megszolalt-a-klinika-ezert-halt-meg-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesanyja.htmlMint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Vasárnap az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget és hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben. Időközben a klinika közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Család--Megszületett Hámori Gabriella és Juhász Péter kislányahttp://www.life.hu/csalad/20171216-megszuletett-hamori-gabriella-es-juhasz-peter-kislanya.htmlKislánya született Hámori Gabriellának és Juhász Péternek.CsaládOrigoAz internet veszélyes a gyerekekre – Óvd meg őket!http://www.life.hu/csalad/20171215-az-internet-veszelyes-a-gyerekekre.htmlKarácsony közeledtével, ha lehet, még aktuálisabbá válik ez a téma. Sok karácsonyfa alatt rejt majd mobiltelefont, tabletet, laptopot a szalaggal átkötött csomag. Ezért fontos, hogy gyermekünket felkészítsük a felelős internethasználatra, azon belül is a közösségi médiára. CsaládOrigoDombóvári Istvánnak talán sosem lesz családja http://www.life.hu/csalad/20171215-dombovari-istvan-sosem-akar-igazabol-csaladot.htmlA híres humorsita őszintén beszélt a magánéletéről, és azt is elárulta, hogy miért nincsen családja. Család--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.