Itt van Eva Longoria első hivatalos terhesfotója

fotó színésznő terhesség Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria végre posztolt a terhessége kapcsán: mindenki nagyon örül, hogy a színésznő áldott állapotban van. 

December végén derült ki, hogy Eva Longoria várandós, és a hírt már a színésznő szóvívője is megerősítette. A szexi sztár már a negyedik hónapban jár, és azt is tudjuk, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Férjével 2013-ban ismerkedtek meg és 2016-ban mondták ki a boldogító igent. Nemrég lesifotók kerültek napvilágra, amelyeken már jól látszik a sztár kerekedő pocakja. Most pedig közzétette az első hivatalos terhesfotóját is az Instagram oldalára.

Ezzel kívánt mindenkinek boldog új évet, a rajongók pedig már több, mint 300.000 kedveléssel reagáltak a Született feleségek sztárjának nem mindennapi posztjára.

Ebben a pompában él Eva Longoria: fotó!

Mindig is kíváncsiak voltunk a született feleség otthonára, és most végre megnézhetjük a fényűző villáját, ami inkább hasonlít palotára, mint családi házra: fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.