színésznő otthon Eva Longoria családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is kíváncsiak voltunk a született feleség otthonára, és most végre megnézhetjük, milyen lakásban, milyen bútorok között érzi jól magát.

Egyre több világsztár engedi be a kamerákat az otthonába: már Jennifer Aniston, Cindy Crawford és Jennifer Lopez is megmutatta csodás palotáját, nem is beszélve DiCaprio birodalmáról.

Íme Eva Longoria otthonának kerti panorámája Forrás: Trulia Real Estate

Most pedig a Született feleségek szexi sztárja, Eva Longoria is megengedte, hogy bepillantsunk otthonának néhány helyiségébe.

Csupa csillogás és világos színek jellemzőek a sztár otthonára Forrás: Trulia Real Estate

A Beverly Hills-i csodaház 11.000 négyzetméteren áll. Hatalmas kerttel, úszómedencékkel és lélegzetelállító kerti berendezésekkel is rendelkezik. A házban 9 fürdőszoba és 3 nappali található.

Három nappali áll a vendégek és a házigazdák rendelkezésére Forrás: Trulia Real Estate

A ház belső burkolata csupa márvány és csillogás, emellett pedig letisztult vonalak és világos színek a jellemzőek. Igazán elegáns és tekintélytparancsoló hatást kelt, nagyon passzol a sztár stílusához.

Eva Longoria meghízott: fotó!

Nagy valószínűséggel a szexi sztár is a télre készül, és hogy ne fázzon, növesztett magára néhány centi zsírréteget. Bár valóban alaposan meghízott Eva, mégis bátran vállalja kissé kikerekedett testét is, és bikiniben is szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.