Csonka András szívesen lenne ötvenes apuka, de azt mondja, életmódja most nem alkalmas rá

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
családalapítás Csonka András család apaság gyerekvállalás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András úgy érzi, még 50 éves kora után sem késett le arról, hogy édesapa legyen. Azonban úgy látja, jelenlegi életmódja nem alkalmas a családalapításra. 

"Semmiről sem mondtam le. A minden és a semmi is benne van a pakliban. Az élet egy pillanat alatt olyan kanyarokat írhat le, amikre nem is gondolnánk. De tévedés azt hinni, hogy a boldogsághoz egyetlen út vezet, és az csak egy klasszikus családmodell lehet" - nyilatkozta a Borsnak Csonka András színész, aki úgy érzi, az 50. születésnapja után sem mondott le arról, hogy édesapa legyen, hiszen nagyon szereti a gyerekeket.

Csonka András szeretne ötvenes apuka lenni Fotó: Csudai Sándor - Origo

Jelenleg egyedülálló, azt mondja: nem csak a munkájában, de a magánéletében is szereti a szabadságot. "Így viszont nem lehet családot alapítani, egy gyerek pedig életre szóló, közös döntés kell hogy legyen egy párkapcsolatban" - mondta a színész, aki szeretné átélni az apaságot, de úgy látja, ha nem így történik, akkor sem lesz boldogtalan. Azt is elárulta, hogy nemcsak a saját gyermek vállalását, de az örökbefogadást is pártolja, életformája azonban jelenleg egyire sem alkalmas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.