Ennyire félti kislányát Ganxsta Zolee: nincs felkészülve az udvarlókra

2018.02.23. 18:44

Ganxsta Zolee-nak mindene a kislánya, és már előre féltjük azokat a fiúkat, akik esetleg randira hívják majd a kis Zoét...

Immár 10 esztendős Ganxsta Zolee egy szem lánya, Zoé, és már csak pár év választja el a lázadó tinédzserkortól, amikor már fiúk fognak a kegyeiért küzdeni. Tart ettől a büszke édesapa is, aki még egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy esetlegesen udvarlókat fogadjon.

Kicsit meg is vagyok ijedve a közelgő kamaszévektől, mert bár kemény rappernek tartanak, Zoéval egyáltalán nem vagyok szigorú, és a keménység halvány jele sem látszik rajtam! Mindent engedek neki, és teljesen azt csinál, amit akar, aminek persze, vannak árnyoldalai is, de eddig még nem igazán tapasztaltam. Ha megjelenik majd az első fiú, aki randizni hívja, azt hiszem, én inkább fejbe lövöm magam" – nyilatkozta a Blikknek a rapper, aki azt is elárulta, nagyon szerette volna, ha kislánya jobban megismerkedik a zenével, ő azonban inkább a sportot választotta hobbinak.

Öt éven át aerobikozott, de miután látta az olimpiát, szinte egyik pillanatról a másikra váltott, és közölte velem, hogy ő párbajtőr-edzésekre szeretne járni. Én pedig nem álltam ellen, és beírattam Szabó Bence barátomhoz. Rendszeresen jár versenyekre, imádja csinálni, és nemcsak apaként mondhatom azt, hogy nagyon jól megy neki" – nyilatkozta Ganxsta Zolee.

A sztárapuka és kislánya egyébként korábban a TV2 vendége volt, ahol elárulták, Zoé olimpiai bajnok szeretne lenni.

Ganxsta Zoleeszerelemtinédzserudvarlókislányvívás