Mádai Vivien egyszer egy vásárban tévesztette szem elől kisfiát, halálra rémült

Tihany vásár Mádai Vivien gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű Mádai Viviennek és férjének, amikor egyszer egy tihanyi vásárban szem elől tévesztették kisfiukat. Mindketten azt hitték, hogy a másikkal van a gyerek. Végül megtalálták az elkóborolt csöppséget.

Várkonyi Andrea a FEM3 Micsoda nők! című műsorában az anyaság örömeiről kérdezte vendégeit, de a szép pillanatok mellett előkerült néhány kevésbé felhőtlen is.

Mádai Vivien és férje, rémültk rohangált a tihanyi piacon Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bors cikke szerint Mádai Vivien a műsorban arról mesélt, hogy velük egyszer megtörtént, amitől a legtöbb édesanya halálosan fél: elveszítette gyermekét. Férjével és két éves kisfiukkal, Zénóval egy tihanyi vásárban sétáltak, amikor Vivien szólt férjének, hogy beszalad a zegyik standhoz. Azt hitte, férje vigyáz majd a kicsire. A férje pedig azt, hogy felesége magával viszi. "Megyek vissza Zolihoz, hogy na, mi újság? Hintáztatok? Nem, válaszolta, veled ment Zéni. Nem, nincs velem a gyerek. De veled ment! Ment utánad. Lefagytunk, azt az érzést soha nem tudom megfogalmazni. Tíz perc telt el. Az nagyon sok" - mondta a műsorban Mádai Vivien. Végül egy kisautókat árusító standnál találták meg gyermeküket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.