Túl öregnek tartották a szoptatáshoz a 44 éves anyát, Stefani Giraldit

Forrás: Facebook/Mama's World -
szoptatás kor anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán beszóltak az olasz édesanyának, amiért 44 évesen mág szoptatja gyermekét: egyesek szerint már túl öreg hozzá. Persze Stefani nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, visszavágott. 

Az olasz Stefani Giraldi 37 évesen szülte meg első gyermekét, és 39 évesen a másodikat. Sokan már emiatt is kritizálták őt, és valamiért az emberek úgy érzik, joguk sőt, kötelességük elmondani neki a véleményüket például a szoptatásról. Stefani ugyanis még anyatejjel táplálja második gyermekét, de meghallotta, hogy mit mondanak erről az emberek: szerintük egyszerűen túl öreg a szoptatáshoz, és az idős tej rossz hatással van a gyerekre.

Stefani Giraldi nem tartja magát öregnek Forrás: Facebook/Mama's World

Stefani nem tartotta magában véleményét: a szemükbe mondta, hogy egyébként nemsokára 45 éves lesz, de a teje ettől még tökéletes. Az anyuka egy Facebookos csoportban is elmesélte a történteket, ahol rögtön mellé álltak a tagok: mindenki úgy gondolta, hogy a szoptatás a legcsodálatosabb dolog, és nem kevésbé tápláló egy 44 éves anya teje - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.