Lilu megmutatta kisfiát, Dávidot: fotó

fotó kisfiú Lilu horgászat cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiáról posztolt közösségi oldalára Lilu: Dáviddal horgásztak a hétvégén.

Bár Lilu nagyon nem szeret horgászni, családját hétvégén mégis elkísérte egy horgásztóhoz. Még kisfiáról is posztolt egy fotót a közösségi oldalára, pedig ilyet csak nagyon ritkán tesz. Dávid lassan 8 éves lesz és a kép tanúsága szerint nagyon élvezi a horgászást.

Ilyen cuki Lilu kisfia, Dávid Forrás: Instagram/Lilu
Liptai Claudia testére simuló piros ruhában vezette A Nagy Duett műsorát: fotó http://www.life.hu/sztarok/20180514-liptai-claudia-testere-simulo-piros-ruhaban-vezette-a-nagy-duett-musorat-foto.htmlLiptai Claudia ismét megújultan vezette A Nagy Duettet: ezúttal talpig pirosba öltöztették. TV + SztárokOrigoWolf Kati és Fodor Rajmund búcsúzott A Nagy Duett-től: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-wolf-kati-es-fodor-rajmund-bucsuzott-a-nagy-duett-tol.htmlÚjabb párosnak kellett búcsúznia A Nagy Duett-től, a nézők azonban döntöttek és egyértelműen kiderült, kiket szeretnének még látni vasárnap esténként, és kiket nem. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow meztelenül, terhespocakkal pózolt fotóján az Instragramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-gwyneth-paltrow-meztelenul-terhespocakkal-pozolt-fotojan.htmlGwyneth Paltrow az amerikai anyák napján terhespocakjával nosztalgiázott. TV + Sztárok--Várkonyi András, a Barátok közt sztárja először mesélt lánya, Várkonyi Andrea elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-varkonyi-andras-sztarja-eloszor-meselt-lanya-elveszteserol.htmlVárkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija gyászol: elhunyt szintén színészként dolgozó lánya, Várkonyi Andrea. A sztár először mutatkozott nyilvános eseményen és mesélt a tragédiáról. TV + Sztárok--Eurovízió 2018: így mondott köszönetet Netta, az izraeli győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizio-2018-igy-mondott-koszonetet-netta-az-izraeli-gyoztes.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztivált a portugál fővárosban, Lisszabonban rendezték meg, ahol stábunk is jelen volt. A versenyt az izraeliek 25 éves énekesnője, Netta Barzilai nyerte, aki a női egyenjogúságról énekelt. Íme, az énekesnő köszönőbeszéde. TV + Sztárok--Ebből botrány lesz: Meghan Markle apja egy lesifotóssal szövetkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-meghan-markl-apja-thomas-markle-egy-lesifotossal-szovetkezett.htmlHa eddig még nem, akkor most biztosan besokallt a királyi család Meghan Markle édesapjától.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.