Meghitt pillanatot osztott meg Lilu – Fotót posztolt a kisfiáról

fotó Lilu kisfia Lilu Alcsúti Arborétum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu nagyon ritkán oszt meg fotót a kisfiáról, most azonban bepillantást engedett a családi életükbe.

Lilu a kisfiával látogatott el a hétvégén az alcsúti arborétumba. A hétéves Dávid igazi nagyfiú már, ettől függetlenül azonban szívesen csimpaszkodik édesanyján, a műsorvezető számára pedig ez a legnagyobb ajándék: Eternal love (földöntúli szeretet) – írta Lilu a fotóhoz.

Eternal love ❤❤❤❤ #purehappiness

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,



A családjának él Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/csalad/20170305-a-csaladjanak-el-csollany-szilveszter-olimpiai-bajnok.htmlHónapok óta Csollány Szilveszter látja el a "háziasszonyi szerepeket" a családjában. A sportoló felesége nagyon elfoglalt, Judit ugyanis egy fogászati klinikán az asszisztensek vezetője. Szilveszter pedig csak a hét két napján van lekötve, amikor edzéseket tart Ausztriában. Család--Megszületett Natalie Portman második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170304-megszuletett-natalie-portman-szineszno-masodik-gyermeke.htmlKislánya született Natalie Portmannek - jelentette be a színésznő szóvivője. CsaládOrigoSarka Katának a gyerekei a legfontosabbakhttp://www.life.hu/csalad/20170304-sarka-katanak-a-gyerekei-a-legfontosabbak-posztolta.htmlKislányával, Noncsival posztolt összeölelkezős, összeöltözős fotót Sarka Kata. Hajdú Péter válófélben lévő felesége nem győzi hangsúlyozni, akár mi is történt a családjukkal, számára a gyerekei a legfontosabbak. CsaládOrigoIlyen esküvőt tervez VV Anetthttp://www.life.hu/csalad/20170304-ilyen-eskuvot-tervez-vv-beres-anett.htmlA VV3 egykori szereplője, Béres Anett leendő esküvőjéről beszélt. Család--Tori Spelling életet adott ötödik gyermekénekhttp://www.life.hu/csalad/20170303-megszuletett-tori-spelling-otodik-gyermeke.htmlA híres színésznő nem titkolta el az örömhírt: boldogan tudatta mindenkivel, hogy megszületett ötödik gyermeke. Család--Marsi Anikó férje és fiai újra külföldön élnekhttp://www.life.hu/csalad/20170303-marsi-aniko-ferje-es-gyerekei-ujra-kulfoldon-elnek.htmlMarsi Anikó hét év után tért vissza a képernyőre, feladva mallorcai életét. Palik László és a gyermekei is utána jöttek, de úgy tűnik, nekik nem vált be az itteni élet: a férj és a két fiú visszaköltöztek, Marsi Anikó egy ideje újra a családja nélkül ébred. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.