Nyári Dia az utolsó hetekben jár, hamarosan anyuka lesz

anyaság Nyári Diana család gyermek Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt szereplője, Nyári Dia már várandóssága 35. hetében jár, nagyon várja, hogy gyermek megszülessen. Elárulta, hogyan tervezi az első heteket. 

Hamarosan világra hozza gyermekét a Barátok közt szereplője, Nyári Dia. Közösségi oldalán megosztotta, hogy túl van az utolsó nagy vérvételen.

A Story magazinnak pedig arról is beszámolt, hogy már nagyon türelmetlenül várja a pici érkezését.

Nyári Dia követőivel is megosztotta, hogy már nincs sok hátra gyermeke születéséig Forrás: Instagram/Nyári Diána

"Bevallom, már alig-alig megyek ki, a minap is megszédültem a nagy melegben, és nem kockázatathatok" - mondta a kismama. "Mi tagadás, már átálltam anya-üzemmódba, a viselkedésemen is tapasztalom. Különösebben nem tervezek el semmit a gyerekem nevelésével kapcsolatban, mert mindenkitől az hallom, soha nem a tervek szerint alakul" - mesélte Nyári Dia. Azt is elárulta, párja egy hónapig otthon lesz majd velük, utána pedig felváltva érkeznek a nagymamák Győrből és Egerből. Már a keresztszülőket is felkérték. A kereszmama és a keresztapa is a legrégebbi barátok közül kerültek ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.